Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
.bableWes egy blogbejegyzesere [link] reagaltam,amikor eszembe juttot ez a tortenet ami velem esett meg jopar evvel ezelott. Talan massal is tortent hasonlo, kivancsi vagyok, irjatok meg.
Hosszu tortenet roviden…
Dolgoztam egy aram alatt levo villamos eloszto szekrenyen, nem ez volt az elso ilyen eset, eszmeletlen lassan es megfontoltan dolgoztam, tudtam hogy mit csinalok, hogy kell csinalni…
Egy uj csatlakozast kellett bekotnom az elo rendszerbe, mar nem emlekszem miert is nem lehetett aramtalanitani a szekrenyt. Nem is igazan lenyeges, talan fel oraja dolgozhattam mar a bekotesen. Levagtam az uj kabelt a megfelelo hosszra, eltavolitottam az aluminium koppenyt rola, szetbontottam erekre, szepen felreturtem oket a szekreny kulso oldalan.
Mikor is egyszer csak teljesen varatlanul elkezdtek leperegni elottem kepek az eletembol. Nem is ertettem-akartam elhinni. Lattam magam gyermek koromban talan 5-6 evesen, a testveremet, veletlenszeru kepeket az eletembol, a legjobb baratomat, itt el is mosolyodtam egy pillanatra, mert annyira furcsa volt. Talan 10-15 masodpercnek tunt kis 2-3 masodperces blokkokra lebontva, majd hirtelen veget ert es egy hatalmas robbanas villanas kovetkezett.
Azt sem tudtam mi tortent, iszonyatosan megilyedtem. Korulneztem es lattam hogy az uj kabel egy erenek vege feketere van egve, a rajta levo szigeteles megolvadva. Ugy nezet ki , hogy a szekreny oldalara felrehajtott kabel valamiert elmozdult a helyerol es hozzaert a szekreny kozepeben futo rez sinhez amin volt kb 200-250 amper.
Makom volt, az ilyedsegen kivul nem lett nagyobb bajom, nem is meseltem ezt a tortenet senkinek, de most az ozes tortenet utan eszembe jutott,es gondoltam megosztom veletek.
Kivancsi vagyok, hogy massal tortent-e mar hasonlo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest