- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Amit még elfelejtettem. Ami most van töltőm helyet lenne valami jobb választás mert ez hol tölti az aksit hol nem én nem tudom mi baj lehet vele de mikor milyen kedve van. Kezd elegem lenni belőle. Most liitokala 202 van. Tehát valami komolyab töltőt tud valaki javasolni ami szintén 2db aksit tud tölteni viszonylag olcsón?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
TeeJay
félisten
válasz Czimby #51452 üzenetére
Más is vett ugyanonnan és Liitokala 500-as töltővel 3400mAh volt mindegyik minimum. Aliexpress kereső ncr18650b és ha listázza Dolidada márkára mégy ahol van legalább 500 feedback
10darab 22usd annyit tudok és free shipping van[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
ace22
tag
válasz WestBam #51444 üzenetére
Azt gondolom, hogy ha az új, javított verzió nem hoz egy sor fejlesztést, de legalábbis látványos különbséget, akkor nem sokan fogják megrendelni, különösen az elején, amikor még teljes áron fog menni. Az F1 is $40 körül indult, és $10 volt a legalacsonyabb ára...
Az azonnali megtérülés, termék nélküli előrendelések tömege a magyar cégek álmában szokott előfordulni. A GB is elment ebbe az irányba az F1 (tényleg, mi lesz a neve, F1+? Az F2 foglalt...) a fejlesztése során?
Ha meg szabadon lehet álmodozni, lehetne az USB porton keresztül programozni az egyes fényerőállásokhoz tartozó fényáramot PC-ről. No meg legyen stand-by állás, amiből az oldalgombbal lehet kihozni. Amin szintén lenne mit javítani. :-)
-
janakbacsi
őstag
10-15 dolláros árú Boruit fejlámpák közül melyik az ajánlott a Gearbest-en? A Boruit RJ-02 már nem kapható sajnos. Köszönöm.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
janakbacsi
őstag
válasz janakbacsi #51455 üzenetére
alin még találtam.
[link]"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
A214
aktív tag
válasz janakbacsi #51455 üzenetére
Nekem ezt ajánlották, jobb a fénye mint a boruitnak.[link]
Minőségibb és IP védelem is van.
Pántot külön kell hozzá megvenni alin. -
dik
őstag
Esetleg más lehetőség? Valami hasonló tudású kellene mint a lii-202.
-
dik
őstag
válasz Zoli-bácsi #51460 üzenetére
Áááá ilyen nem kell valami komolyabb és szigorúan 2db férjen bele és töltőnek is használható legyen meg ugye usb.
-
dik
őstag
válasz Zoli-bácsi #51462 üzenetére
Nyilvánvalóan mint írtam is miket tud az hogy van lcd vagy sem nem lényeg. Egyszerű legyen és nagyszerű. A komolyabb az nem azt jelenti több férjen bele. Mert az nem lesz komolyabb jobb minőségű csak nagyobb...
-
TeeJay
félisten
válasz Czimby #51452 üzenetére
tessék Dolidada néven NCR18650B akkuk egyesével szépen csomagolva és más által már tesztelve
22,73usd most 10darab és 2,5hét alatt itt van rendes holland postával frankón becsomagolva
[link]dik
ha csak 18650 akkut töltenél védelem nélküliből akkor Xtar PB2 én decemberben rendeltem majd mostanában fog megérkezeni. az 2-t tud tölteni egyszerre, van rajta százalékos kijelző és powerbank is egyben
[ Szerkesztve ]
-
ace22
tag
válasz TeeJay #51465 üzenetére
"Dolidada" NCR18650B: Én is az általad linkelt boltból vettem. Két hete "The item is expected to have arrived in the country of destination (end status)" üzenettel áll a holland posta.
A tracking number pedig "UD..........NL formátumú. A Posta nyomkövetője nem látja.
Négy hete rendeltem, remélem, megmozdul valamikor.
-
dik
őstag
válasz TeeJay #51465 üzenetére
Kíváncsi leszek rá milyen jön neked.
Nem feltétlen csak 18650. A lényeg min. annyi tudjon mint a lii-202 ha többet tud az nem érdekes persze! Kijelző téma meg nem érdekel és lehetőleg ne ökör összeg legyen tehát 5000Ft körül legyen max. Tudom nem sokat szánok rá de gondolom elegendő lehet. Ha nem lesz másik jobb választás akkor marad ez és kinlódok vele. Nem lenne ez rossz töltő de nem tudom miért csinálja ezt hogy belassul vagy nem is tudom miért de nem halad vele sehova. Volt meg sem akarta ismerni amit beletettem... Pedig 18650 volt sokszori nekifutásra azt vette a lapot..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
TeeJay
félisten
én már másodjára rendeltem, első körben 6darabot most 10-et és mindkétszer 2,5hét alatt itt volt
tracking numbert is mutatta szépen a holland posta oldalán
szépen volt csomagolva egyesével passzos fehér papír dobozba
és aki ugyanott vett liitokala 500-al tesztelte és tényleg 3400mAh mind
én többért biztos nem veszek akkutdik :
nekem az Xtar PB2 megfelel mert nem töltök gyorsan
2akkut tud egyszerre, előtte Liitokala Lii-100-am volt de az is max 1A-t tud és ott csak 1 akkut tölt
ez meg dupla akkus, mindkettőt tudja 1A-el tolni és teszt alapján jobban is viselkedik mint a Lii-100
kuponnal volt 11usd ami nekem még tökéletesen belefér
és legalább tudom használni powerbank funkcióra is bár igaz van két Xiaomi 10Ah bankom is
ami tetszett a cuccban hogy mágneses ajtaja van és százalékos kijelző
meg az hogy vigyáz az akkura és itt van kismillió töltő tesztelve
kattints rá és olvasd végig melyik mit tud[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
válasz TeeJay #51468 üzenetére
LiitoKala Lii - 202-m volt,:[link]de lehet újra beruházok egyre.Nem lcd-s viszont mindent töltött amit csak beleraktam nem csak 18650-es akkut.Ja és powerbank módban is kihúzott egyszer a sz..ból áramszünetkor, telefontöltőként..
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
tigipuf
senior tag
válasz Zoli-bácsi #51472 üzenetére
Az lehet, annyiért meg ajándék szerintem.Én csak belinkeltem ,valamikor itt volt a legolcsóbb visszakerestem a vásárlásaim menüből.Ez nem mostani történet,azóta persze,hogy vannak modernebb töltők is ebben az árkategóriában.Köszi,hogy írtad ennyiért meg is rendelem,meg lehet nézni a visszajelzéseket...Bg-n nem is néztem ,Gb-n 80%-ban jobbak szoktak lenni az árak tapasztalatom szerint.
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
TeeJay
félisten
válasz tigipuf #51471 üzenetére
nem rossz töltő de powerbanknak azt írta a tesztelő hogy valamiért nem túl frankó
USB-n túl sok a "noise" nem tudom ez mit jelent de töltőnek végülis oké
[link]akkuból nem tudom mit csináltok de a 6darab és most a 10darab is itt volt nekem 2,5hét alatt
és rendes tracking number minden[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz Charlie_26 #51475 üzenetére
A kábel se kell igazán hozzá, bármilyen microusb-s töltővel tudod tölteni, akár telefonéval is.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Liitokala lii-500, hálózati és szivargyújtó adapterrel megér 17,42$-t?
Most elvileg Banggood-ról ennyiért lehet megvenni kuponnal.Illetve 4db Samsung 30Q cella 16,09$-ért (szintén BG)?
Ez e-cigibe és lámpába menne.[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz Charlie_26 #51479 üzenetére
5V-os USB adapter, vagy microUSB-s telefontöltő kell neki.
A névleges áram mindegy, a lámpa úgyis csak annyit vesz fel,
amennyi kell neki. Nem fog túltölteni.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
nagyúr
Sziasztok!
2 oldalt visszaolvasva lehet megtaláltam a választ a kérdésemre, de azért feltenném, hátha van még valami javaslat:
Otthoni felhasználásra keresek lámpát, este ha kint a kertben körül akarnék nézni akkor egy olyan lámpát vinnék, ami pontszerű és derítettebb fényt is tud szolgáltatni igény szerint (vagy amelyik javasoltabb erre a célra). Elemes vagy beépített akkus érdekelne. Nem használnám szerintem havi 1-2 alkalomnál többször, így költeni sem akarok rá vagyonokat.
Amit olvasva találtam: Zanflare F1 USB.
Előre is köszi a segítséget!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
kugyu21
senior tag
Újabb egy hét türelmet kértek a fehér X1R-re. Volt egyáltalán valaki, akinek legalább elpostázták már?
Ez csak időhúzás, vagy nincs is nekik ilyenjük?
Csak ehhez a lámpához használva rendelném meg a 18350-t, de így nem merem még. -
1stVikman
senior tag
válasz kugyu21 #51485 üzenetére
Na én most néztem meg, és annak ellenére, hogy jeleztem nekik, hogy várok, "order cancelled" a státusz.
Ami pláne érdekes, hogy erről semmit nem írtak, és még pénzt sem küldték vissza.
Na ezek után az akciós akkukat és töltőt sem merem megrendelni tőlük.[ Szerkesztve ]
-
kugyu21
senior tag
válasz MittuDomain_ #51487 üzenetére
és Ra3
Köszi, akkor még nem adom fel a reményt a lámpára, de a hozzá való aksit egyenlőre még nem rendelem meg.
1stVikman
Nekem még nem törölték, de másodszor kérdeznek rá, hogy mit választok. (?) -
nagyúr
válasz Gargouille #51484 üzenetére
Köszönöm akkor ez lesz rendelve!
-
FBLLMAG
senior tag
Eddig, csak az volt a lényeg, hogy ha fagy, túl -e éli a lámpa. Na de mennyire világít? A hétvégi teszt lezárult. Volt, hogy az akku végett a lámpa, egyáltalán nem világított. -20 °C -on a Li-Ion -os lámpák, már csak a fényáramuk 10 - 15 % -át biztosították. Lehet, hogy mégis jó lenne a Nitecore fagyba való akkuja?
A 2AA -s lámpák, -20 °C esetében, csupán a fényáramuk 25 % -át vesztették el. 😉
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #51493 üzenetére
Erre tudtok adni linket? Egy nyíregyházi eladó van, de elég sok 18650-es, nemtudom az-e?!
-
Gargouille
őstag
válasz FBLLMAG #51494 üzenetére
Ez hasznos teszt! Asszem Westbam is már tesztelte a Nitecore fagyálló akkut.
Én amúgy már alig várom, hogy valami technológia forradalom történjen végre akkuk terén, szerintem vagy 20 évvel vannak lemaradva az elektronika fejlődéséhez képest.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
veterán
-
kugyu21
senior tag
válasz Donki Hóte #51498 üzenetére
Igen, de én nem a táj- vagy haverok fényképezéséről (álló helyzetben) beszéltem, az nyilván megy zsebből elővéve is. Az akciókamera esetében nagyon hasznos ha a sisakra van felszerelve, a kezeid ugyanis általában foglaltak a használatakor, de mire a felvételre kerülne a sor már nincs benne elég delej. A csak akkor belegépészkedni az akkumulátorokat, majd vissza bugyolálni, nem igazán opció.
[ Szerkesztve ]
-
WestBam
Topikgazda
válasz Gargouille #51496 üzenetére
Igen, ez a teszt valóban sok mindent bizonyított.
Pl. ha kint felejted a lítium akkus lámpád télen akkor koránt sem biztos, hogy működni fog ha ismét kimész és be akarod kapcsolni. Ha pedig kint hagyod a kocsiba akkor szintúgy kétséges a használhatósága. Elég tanulságos volt, annak ellenére, hogy itthon viszonylag kevés a -20°C körüli hőmérséklet. A teljesítménybeli visszaesés kifejezetten látványos, azzal viszont már nem igazán lehet vitatkozni sem. Éljenek az elemes lámpák⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest