- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam7027
csendes tag
válasz ZolkoW #47148 üzenetére
S2+-hoz én anno ilyen Seger-fogót vettem (LA112053), ezzel szépen ki-be tudom hajtani a pill-t.
Attól függően, hogy 3535-ös (XP-L), vagy 5050-es (XM-L) LED van az S2+-ban, nekem ezekből az optikákból vannak (a megfelelőek 20×12.8mm fizikai méretűek):
Az XP-L-hez kicsit több opció van, azokból a mikrolencsés elejű (bead) változatokból a 10 és 20 fok közöttiek tudnak jó throw-t. De akinek kell sok fény a perifériára (a throw-val egy időben), annak a frosted 15 fokos optikát javaslom. A 10 fokos bead változat majdnem olyan messze visz, mint az 5 fokos clear (ami egyébként ettől az eladótól nekem bevált - ugyan a nyalábban van egy-két extra halványabb gyűrű, de egyáltalán zavaró, meglepően használható).
Egyébként fontos megjegyezni, hogy valamiért az alap fekete és szürke S2+-okban nincs elég menet, hogy a bezelnek neki tudjam feszíteni az optikát becsavaráskor (nem zárnak jól), ellenben a 'clear', a piros és a kék testű változatokban ehhez volt elég menet.
[ Szerkesztve ]
-
ZozzV6
senior tag
Úgy néz ki a DT35-öm meg lesz vámolva
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
HollyBoni
veterán
Nekem ez a kombó van tél óta, M1 + C8.
Az M1 magában is tök jó bicós lámpa. A semmi közepén terepen is elmész vele vak sötétben, kb. nem is kell figyelni jobban mint nappal, elég a fénye.
A C8 csak szigorúan akkor megy fel pluszban ha tudom hogy hosszabb szakasz lesz teljesen kivilágítatlan földúton, terepen. (Forgalomban nem használom, túlságosan vakítana) Bár ahogy írtam simán lehet haladni az M1-gyel is, szeretem látni mi fog jönni jóval előrébb mikor teljesen vak sötét van. De ez biztos csak saját hülyeségem. Ha mindkettő fent van M1 lefele bólint kicsit, C8 majdnem vízszintes.
Szemből mindkét lámpa vakít maxon, erre figyelni kell. Helyzetjelzésre lazán elég 1 lámpa közepes fokozaton, és így egyáltalán nem is gáz szemből. Meg persze normális hátsó lámpa sem árt.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz ZozzV6 #47152 üzenetére
Nemár. Most parázok én is, miközben piszkosul sajnállak.
Priority rendelted?
Az enyém állapota frissült végre Pozsony óta, de még mindig csak belföldi feldolgozásra továbbítva...
Nem tudom milyen állapotot kell látni, hogy megnyugodhassak.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
-
Ra3
őstag
válasz MittuDomain_ #47154 üzenetére
Azzal már nem lesz gond, ma vagy holnap megkapod, szerintem egy konténerben jött az enyémmel, ugyanez a státusz. Amúgy ez a szállítási mód elvileg kimondottan áfamentes megoldás, azért tartott tovább mint a sima regisztrált posta.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz MittuDomain_ #47157 üzenetére
Most visszaolvastam, de szerintem nem írta hogy milyen szállítást kért, csak azt hogy 18.-a óta az országban van, azt viszont mondjuk túl gyorsnak tartanám az okosított postához. De ha mégis és megfogták akkor mennék egy kört a gearbestnél emiatt.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
benfolds
őstag
válasz WestBam #47147 üzenetére
köszi a tippet. m1 talán, bár jó lenne s3 méretnél maradni, ezért is kérdeztem, hogy xpl-es milyen lehet bicajon az xml2-höz képest. a nitecore nekem már drága. igazából nagyon jó szerintem az xml2-es s3 is, de hátha az xpl-es sem túl hotspotos (esetleg lencse segítségével, de akkor meg a távot bukom el, gondolom), csak még messzebb világít.
-
ZozzV6
senior tag
válasz MittuDomain_ #47157 üzenetére
Belga regisztrálttal jött nekem.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
benfolds
őstag
válasz ZozzV6 #47152 üzenetére
na fasza... még jó, hogy az enyém lett volna a legesélyesebb a gb topik szerint a sima belga registereddel, illetve nekem kellett volna legkésőbb megkapnom. ehhez képest az enyém jött meg leghamarabb és nem is kapták ki. persze ez csak a szerencsémnek köszönhető, a probléma inkább az, hogy arról volt szó, hogy a priority line áfa-mentes. egyébként amikor írtam a gb-nek, hogy változtassák meg a postázási módot, mert nem akarok áfá-t fizetni, akkor nem mondták biztosra, hogy priority-vel nem lesz megadóztatva. persze csak bemásolták a sablon szöveget, hogy nem garantálnak semmit.
szerk: most látom, hogy ugyanazzal jött, mint nekem, nem priority-vel. egyébként ténylegesen azzal jött, vagy csak azzal rendelted? mert úgy emlékszem, hogy a tiéd is ugyanazon az útvonalon haladt, mint mittudomain-é, pozsonyon keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz ZozzV6 #47160 üzenetére
Téged nem vigasztal, de az enyém friss állapota 'utánküldve', szóval holnap meg kéne kapnom mindenmentesen.
Mindkét lámpás rendelésem Priority volt és azt látom továbbra is működik (kopp-kopp-kopp), ha te is azt választottad és neked ennek ellenére küldték LVS*-el, szerintem simán reklamáld meg a GB-nél.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Kozy10
tag
Ilyen fénykardot vett/látott már valaki? Ez nagyon átverésnek tűnik... Vagy tényleg létezik ilyen?
itt egy facebook video róla
regisztráció nélkül is meg lehet nézni[ Szerkesztve ]
-
Kozy10
tag
válasz benfolds #47166 üzenetére
hát hogy 8351,92 ft-ért nem nagyon fognak egy ilyen replika fénykardot küldeni
csak facebook hirdetésben láttam, kb 30usd, de szkeptikus vagyok. nagyonközben már meg is találtam: https://www.mb-sabers.com/for-sale
3000 és 10000 euro között mozog az ára
ilyenem akkor nem lesz
[ Szerkesztve ]
-
ZozzV6
senior tag
Ki árulja a GT-jét jófogáson? Aki nem vett de akar az jól jár vele.
-
FBLLMAG
senior tag
Felénk alacsonyan szálnak a háztetők, 600 - 1000 kg -os szeméttároló ketrecek, ez végett a tv -be, igaz a hírek közé, bekerül az ember fia. Ilyen viharban, az áramellátás is megadta magát. Este 9 után azért a szöges deszkák már veszéjesek tudnak lenni. És amikor este 10 körül is azt várják, hogy mutogassunk, hát a biztonságos lámpa életmentő. Eddig még nem láttam, hogy lehet colos cinezett acélcsövet, a mp tört része alatt átvágni, viszont az USA Chevrolet TAHOE gépjármű előtt, le a kalappal, túlélte a faszilánk, cserép esőt.
A szombat este, lámpa nélkül, veszélyes volt. Nem ártot, ha látott az ember fia.
-
ZozzV6
senior tag
válasz jozsi252 #47171 üzenetére
6-ról tudok de ha van valaki aki nem innen a PH-ról vette szerintem akkor is 10 alatt van. És ebből 3 most itt csücsül az asztalomon. Várják a ma esti pontos fókusz beállítást ezekkel a tized mm-enként egyre nagyobb vastagságú led központosítókkal:
-
MittuDomain_
őstag
DT35 Indahouse.
Mondanám, hogy még sosem volt ennyire prémium csomagolású lámpám, de ugyebár a héten jött meg a 7,5USD ( ) TIP Gift Set, szóval kb. egál a körítés.
Nincs okostöltőm, szóval nem tudom mennyire voltak az akksik üresek, de piszkosul (most egy Lii-402ben csücsülnek), annyira, hogy még az OLED indikátor meghajtására sem volt bennük nafta.
A kidolgozás első osztályú, az ásványi üveg meg annyira durva tisztaságú, hogy be akartam nyúlni megnézni a refiket, pislogtam elsőre, hogy ott van-e az üveg...
(Oks, itt éppen borús az idő, nem tudott rajta megcsillanni semmi, de tényleg nagyon egyben van az egész lémpa.)Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
ZolkoW
őstag
válasz ZozzV6 #47172 üzenetére
menő garnitúra!
én most elhatároztam végre,hogy veszek melegebb színhőmérsékletű ledet a fitorchba,mert csak zavar ez a fehér... sima szokásos 20mm-es csillag szerintem belemegy, max a csavaroknál kell módosítanom,vagy azt se. de felmerült,hogy ha xhp50.2-t vennék bele, vajon milyen lenne? csak elszúrnám,vagy szűkebb lenne a csóva közepe? mondjuk nem volna rossz más gasket is (nem célzás). inkább maradok a 70.2-nél, akkor ez rendes flood marad,meg majd lesz külön egy fénykard. nem olyan 29 dolláros, az nem mozgatott meg annyiért semBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
kugyu21
senior tag
válasz MittuDomain_ #47173 üzenetére
Valamit félreérthettem, ezt kaptad meg 26 dodoért????
[link] -
kugyu21
senior tag
válasz MittuDomain_ #47177 üzenetére
Gondoltam, hogy félreolvastam, bár még így is jó deal, 40% körül.
Lehet, hogy nekem is fel kellene tennem az app-ot..... Csak olyan kicsi az a telefonon .
Marad a Q8 nagyágyúnak.[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
ma megszereztem a liitokala féle samsung 30q button top akkukat. töltés után mennek a q8-ba, este tesztelés élesben, már várom a sötétet.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
benfolds
őstag
válasz dave182 #47180 üzenetére
ez a legjobb szvsz.
-
ZolkoW
őstag
válasz benfolds #47181 üzenetére
ez tényleg jó, a C8-at is simán megtartja terepen.
S2-höz is passzol.
OS kormányra rövid a csavar, de Zozz ajánlása alapján én is izmos gyorskötözővel helyettesítettem jól meghúzva, hibátlan. Asszem hosszabb csavar nem működött, mert beleér a kormányba, vagy valami volt vele.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ZolkoW
őstag
válasz benfolds #47185 üzenetére
az is lehet, hogy a sz*rabbik, forgathatónál nem volt jó - de annak vacak merev műanyag az alja. ez legalább egységesen gumiból van.
A Gearbesten is van pár fityinggel olcsóbb, 1.08-ért: [link]Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
benfolds
őstag
válasz dave182 #47187 üzenetére
szerintem nyugodtan vehetsz akksit jófogáson is, szabolcsban és borsodban van 1-2 eladó, akiktől már többen vettünk, úgyhogy tudjuk, hogy megbízhatóak (sajnos most nem tudom linkelni őket).
töltőt is lehet itthon is kapni, de ha számít az ár, és ráér, akkor vagy ezt a lii-402-t, vagy ha kicsit komolyabbat, tesztfunkciósat akarsz, akkor ezt a lii-500-at ajánlom. a legolcsóbb megoldás pedig a lii-100. -
HollyBoni
veterán
Ez a bepattintós tartó megtartja hosszabb távon terepen is a lámpát? Picit ijesztő de a mostani tartóm elég sz*rakodós szóval jó lenne egy új.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
zozz, megkaptad már a dt35-öt?
-
dik
őstag
Miért van az Astrolux c8-nál és a H03 is észrevettem ha mondjuk nem használom 1-2-3 hónapig majd bekapcsolás után olyan mintha nem érintkezne pislog össze vissza és egybek. Ezt jópárszor kapcsolgatás után visszatér és jól működik tökéletes vagy épp aksi ki és aksi be. A hosszú állástól zavarodik meg az aksi benne vagy paszolom.?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
gyenesmartin
őstag
Ez milyen lehet? A Xiaomi ugye arról híres, hogy a többi gyártóval ellentétben az ő termékein nagyon kis haszon van. Ha ennyibe kerül, akkor csak jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest