- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Van nékem egy M1-s lámpám amit a ti ajánlásotokra választottam és nem is bántam meg A kérdés az lenne, hogy hogyan tudnám felapplikálni bringára ha néha szeretném használni? Valakinek van valami tuti ötlete milyen bizbasz kéne hozzá amivel rá tudnám szerelni a kormányra?
Előre is köszi!Hello darkness, my old friend...
-
FBLLMAG
senior tag
Bicajra nem tudom miért spóroltok a jó lámpán. Ha lakott területen használjátok, nem probléma. Ha viszont elhagyjátok ezt a területet, már tényleg jól jön a profi bicajra való lámpa. Nemcsak az számít, hogy hogyan világít, mondjuk ezeknél ez is meg van oldva, hanem az is, hogy a gombok ki vannak világítva, a TURBO ki van vezetve, hogy el se keljen engedni a kormányt mikor kell a MAX fényerő, és az sem baj, hogy mutassa a hátralevő időt, nehogy sötétben keljen kerekezni. A fejlámpát, zseblámpát szükségmegoldásnak tartom. 1x kell megvenni, és már látni is a különbséget. Én a Nitecore BR35 -öt vettem az öcskösnek. Nem olcsó, de szerintem megérte. Fő a biztonság.
-
G@ben
addikt
válasz FBLLMAG #45952 üzenetére
Egy sima bicajlámpa nem jó, mert az elöl lévő kosár kitakarja a fényét. Ezért kerestem más megoldást. Asszony csak városban használja a bringát, munkába jár vele, oda kéne egy normális lámpa. Ahogy a Boruit fényét nézem, elég is lenne neki, mert nem teker gyorsan.
Egyébként jól láttam, hogy a 300 lumenhez 1,26A tartozik? Nem sok az egy kicsit? Tudom, hogy ismeretlen típusú a led, de pl a Convoy S2+ ezt kb 800mA-rel tudja. Nem a melegedés zavar, mert az bicajon nincs, csak az üzemidő.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
HardSanyeee
őstag
válasz FBLLMAG #45952 üzenetére
Igazából a városon belüli közlekedés nem biztosíték az elégséges világításra, tudok Budapesten belül olyan szakaszt mondani, ahol majdnem hogy vak sötétség van a bicikli úton, ugyanis egy fasor választja el azt a közvilágítással ellátott autó úttól, oda nem elég a <100 lumen.
Megnéztem azt a bicós lámpát amit linkeltél, hát, szerintem megmagyarázza, hogy az átlag magyar miért nem vesz ilyet. Őszintén, mi kerül ezen 120 dollárba? Két darab XM-L2 LED SMO reflektorral, két darab 3400 mAh-s akksi (amik még csak nem is cserélhetőek), meg egy OLED kijelző. Az itt ajánlok lámpákból kettőt beszerezve és akksiból 4-et beszerezve (csak hogy legyen pót), nagyon max fele annyira jön ki az ár. Az OLED kijelző meg hát ok, mutatja mennyi idő van a lemerülésig, nem dobom el tőle az agyam. Szóval ezen is csak a márkát kell megfizetni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz HardSanyeee #45955 üzenetére
De legalább nem vakítja el a szembejövőt, mint az a sok olcsójános akik kézilámpát úgy használják hogy még véletlenül se az aszfalt felé nézzen jobban, hanem tök egyenesen előre. Legalább egy másik lencsét szereznének be hozzá. Áhh dehogy, belekerül vagy pár dollárba. Aztán jöhet a csodálkozás mikor ebben az esetben felbaszom a távolságit..
Nem azt mondom hogy OLED kijelzőset vegyenek 30k-ért, olcsóbbak között is vannak olyanok amik direkt erre a célra vannak és nem 100 EUR-ba kerülnek.iPhone 13 Pro Max
-
HardSanyeee
őstag
válasz jozsi252 #45956 üzenetére
Most ez olyan dolog, hogy aki béna ahhoz, hogy egy olcsó lámpát normálisan felhelyezzen a kormányra, az béna lesz ahhoz is, hogy egy 10x annyiba kerülő lámpát felszereljen. Mert ugye "Ez mé' lefele világít? Én azt szeretném, hogy előre világítson" és máris állítja be a rossz pozícióba. De ezt a promo képet megnézve nem tudom mitől vakít kevésbé a rövid távú fény, mert a szöveg ezt írja, hogy az is a feladata. Az meg kicsit vicces, hogy a lámpa tud hátrafelé is világítani, mintha némi ferdítés lenne ezekben a képekben
-
FBLLMAG
senior tag
válasz HardSanyeee #45955 üzenetére
Van a Fenixnek is hasonló, BC30, BC30R, BC20, stb. Hasonló ár. Nekem a Nitecore tetszett. A nem kivehető akksi sem probléma. Vam MP3 -asom ami 20 éve húzza Li-Ion akkuval. Ha 5 - 10 évet kibír, már megérte, utánna már a lámpát is cserélem.
Azért ezek a lámpák nem olyanok mint a zseblámpák. A zseblámpáknál a SPOT a SPILL közepén van, ezeknél a szélén / elején. 2 db led - optika / tükör rendszer van, ahol a közelebbi szélesebben világít (SPOT / SPILL). A hátralevő időt óra, perc -ben adja meg, fokozatváltásnál átszámolja. Kapcsoló van kivezetve, amivel azonnal elérhető a pill. MAX fokozat, hogy lehessen látni, ha van előtted valami nem várt akadályt, gyorsan, miközben nem engeded el a kormányt. A szembejövőt sem vakítod el, a kialakítás végett. Az XM-L2 leddel semmi probléma, bevált. Kb 10% -kal rosszabb hatásfokkal bír. Használat közben nem csökken a fényerő, tehát jobb ha tudod, mire számíts, meddig bírja.A rúdlámpák egy része tud ezekből valamit, de azok még drágábbak.
-
-
ZozzV6
senior tag
válasz FBLLMAG #45959 üzenetére
Beépített akku:
Szép meg jó hogy kiírja hány óra van hátra de ha kint városon kívül tekernem kell több időt mint amit bír nekem elégséges fényerőn akkor nem azért félnék hogy elhasználódik x év alatt a beépített akku hanem az a baja az embernek hogy kiírja van 3 óra üzemidő... de ha én 6 órát akarok tekerni mit érek vele? Ha lemerül nem cserélhetem, ha meg spórolnom kell a fényerőn emiatt akkor minek veszek drága erős lámpát? Egy kézilámpa ott tud többet, hogy hátizsákban lehet 3-4 pótakku és egy egész éjszakát is át lehet tekerni velük. Csak ha lemerül ki kell cserélni. Meglepetés nem ér mert jó előre jelzi visszalépéssel vagy villogással hogy itt a csere ideje. Szar megállni és kiesni a ritmusból de szarabb sötétben hazatekerni még 10 km-t.Ár:
Az átlag magyar bringás akinek nem hobbi vagy sport eszköz csak egy kényszerű közlekedési eszköz a bringa annak a bringa értéke kisebb az említett lámpákénál. Ez olyan mint a 200000-et érő régi suzuki swiftre 300000-ért felnit venni.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
HardSanyeee
őstag
válasz FBLLMAG #45959 üzenetére
Az akkumulátor cserélhetőség hiányát nem az elöregedés miatt hoztam fel, hanem a lemerülés probléma miatt. Mert hiába tudom hogy le fog merülni fél órán belül az akksi azon a fényerőn, ami alá nem adom, ha egy óra van hátra a hazaútból, nem igazán boldogít. Ha lemerül, akkor ott annak vége. Persze, powerbankról lehet tölteni gondolom úgy is, hogy közben világít, de az aztán tényleg kényszer megoldás, mennyivel könnyebb lenne kicserélni az akkut.
Lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de a képek alapján ez a Nitecore pont ugyanúgy néz ki, mint bármelyik másik lámpa, átlagos reflektor, közepén pedig a LED. Ebben nem látom a speciális tükör rendszert, vagy ilyesmit. Azt láttam hogy az alsó lámpa fölött van egy fényvisszaverő, de ezzel nem lett feltalálva a spanyolviasz.
Az XM-L2-t csak azért emeltem ki, mert az egy olcsóbb fajta LED, így az sem indokolja a magas árat.De én valószínűleg sosem fogom megérteni ezeket a felárakat, eddig teljesen megfelelt nekem az Convoy is bicón, én is láttam az utat és eddig mások sem jelezték, hogy rosszul lenne beállítva a lámpám.
-
ZozzV6
senior tag
válasz HardSanyeee #45963 üzenetére
Kb ugyanazt írtuk le
Én se cakítottam soha senkit S2+-al.lefelé kell állítani és jónapot. Aki nem tudja elengedni fél kézzel a kormányt az meg ne közlekedjen biciklivel mert hivatalosan a kanyarodást is úgy kell jelezni.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
veterán
válasz HardSanyeee #45963 üzenetére
A gond nem abból adódik ahogy ti használjátok, hanem abból ahogy néhány félkegyelműbe belefutok az utakon. Arról meg ne is beszéljünk hogy van olyan hülye aki totál vízszintbe rakja és stroboszkópot nyomatja. Tudnám ez mire jó?? Saját szemét is szétcseszi vele.
iPhone 13 Pro Max
-
HardSanyeee
őstag
válasz jozsi252 #45965 üzenetére
Sajnos ilyenek mindig lesznek, sok mindent tényleg nem lehet csinálni velük a levillogáson és a dudáláson kívül
A stroboszkóp módot én egyáltalán nem értem, hogy miért létezik, akármelyik lámpában. Mert az, hogy lassú villogó mód van egy lámpán az oké (bár az is inkább csak a látszódásra alkalmas lámpákon nyer értelmet), de hogy valami 5-10 Hz-el villogjon annak nem látom értelmét semmilyen élethelyzetben.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz ZozzV6 #45962 üzenetére
Létezik cserélhető akkumulátoros, és az lehet 4 db AA -s vagy 2 db Li-Ion -os is. Szóval, ha valaki erre vágyik az sem probléma.
Már megbocsáss, de szerintem a fejlámpát sem teljes fényerőn használjátok az egész idő alatt, hanem kb 50% -on. Ugye. Ugyanazzal a fényerővel ez kb 8 órát bír. Utánna pedig világosodik. Azért nem hiszem, hogy este 8 órát szoktatok bicajozni. Hozzáteszem, ha kell, bármikor MAX -ra lehet azonnal lőni. Amire nálunk használva van, arra bőven elég a kapacitása. És szerintem 40000 cd fényerő, szűk fénykörrel sem igazi a bicajra, de mindenki maga tudja.
[ Szerkesztve ]
-
FBLLMAG
senior tag
válasz HardSanyeee #45966 üzenetére
A lassú villogás az arra jó, ha az úttestre kell rálépned pl. fedésből, az útra villogtatva nálam már állt meg pár gépjármű. A nagyon lassú, kb 0,2 Hz, pl. a helyzetedet megmutathatja több 100 m -ről is. A gyors 18 - 20 Hz a támadódra lehet érdekes hatással. Akár 10 percre is kiütheti (rosszullétet, epilepsziás rohamot is okozhat - miért támadott meg). A SOS pedig ugyebár a segítség hívása. Ezt is elég messziről látni, még nappal is, pláne ha a mentők felé vilogsz vele. A 10000 cd -ás lámpa, akár 1 km távolságból is látható, észrevehető. 😉
-
ZozzV6
senior tag
válasz FBLLMAG #45968 üzenetére
Az ár még mindig ott lebeg az átlagemberek feje felett. Én képzeld nyáron szoktam úgy bringázni, hogy este 8 körül indulok mikor sötétedik és kezd kellemes idő lenni és reggel 5-6 után megyek haza mikor világosodik és többen szoktunk menni városon kívül főleg.
Mostanában gyerek és házfelújítás mellett nem lesz rá annyi idő így biztos nem veszek drága bringás lámpát.
Nem engem kell meggyőzni mert én imádom a kütyüket és szeretem az ilyen okos extrákat de valamiért hiába van 50 lámpám nincs egyetlen bringa specifikus sem. Meg bírom emelni a kezem módváltáshoz, és egy 4-5000 Ft-os lámpát kevésbé féltenék ha egy esésnél odaverem vagy ilyesmi. Én maradok a jól beváltaknál.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
FBLLMAG
senior tag
válasz ZozzV6 #45970 üzenetére
Nyilvános a vitánk. Te tudod használni a normál lámpákat is. Nekem e bicajom egy időben úgy nézet ki mint a karácsonyfa (több fajta szerelékem van, volt, hogy a bicajomon volt 6 - 7 lámpa is). Nem azt írom, hogy Led Lenser XEO 19R lámpát vegyetek (Bár nem tudom melyik fejlámpa, kerékpárlámpa világít el még 300 m -re, elég szélesen. Ennél aztán tényleg minden állítható, és léghűtéssel rendelkezik.).
Havernál láttam először én is a Fenix BC30 -ast működés közben. A BC20 -as 4 db AA -s akkumulátorra ment. Volt késztetés is, az itteni bicajos klub felől is, könnyed esti terepbicajozásra. (Úgy mint azok, meg a szlovák bajnokok, öcskös haverjai, nem fogok menni, meg nincs is több 10000 € -ós bicajom sem. Nem fogok derékig érő folyóban bicajozni árral szemben, meg 60 km/h -val bevenni tűkanyart, még autóval sem. Nem fogok 400 - 500 km -eket lehúzni bicajon, mint ezek a függők). Szénszál-, titánvázas, 2 kg -os 1 cm széles, küllő nélküli kerekű bicajok. Terepre megint valami spéci. Váltó, kézifék egybeépítve, ezek nemigen engedik el a kormányt, a cipő meg a pedálhoz rögzítve, bicikliruha, sisak, szemüveg, kesztyű, stb. lámpa meg sehol. Ezért kapott az öcskös tőlem egy ilyent, amit persze előtte kipróbáltam, így tudom mondani, hogy más mint a normál zseblámpa.
A BC20 -as 50 $ körül van, és ha nem kell a belső töltés, 100 $ alatt van a csúcsmodell is. 1x kell megvenni. A biztonság megfizethetetlen. Ez olyan, mint amikor valaki esküszik a 3 - 5 $ -os lámpákra, nem akarnak hinni Nektek, mikor Ti már kipróbáltatok egy csomó más lámpát. Amikor megmutatjátok a legegyszerűbb lámpátokat, akkor meg el vannak halva. Nem Te, Ők.
[ Szerkesztve ]
-
Lacerta
aktív tag
válasz jozsi252 #45956 üzenetére
Aztán jöhet a csodálkozás mikor ebben az esetben felbaszom a távolságit..
Nekem az a tapasztalatom, hogy amióta vannak ilyen szemkib*szós bicajra szerelt fénykardok, azóta szoktak rá az autósok, hogy ha bicajos jön szembe, pici kezükkel odanyúljanak a bajuszkapcsolóhoz, és levegyék a fényt tompítottra. Mert előtte szinte egyik sem vette a fáradságot.
-
Gargouille
őstag
válasz FBLLMAG #45971 üzenetére
Amiket írsz azok persze relevánsak, csak nem a kérdezőnek, aki azt írta, hogy ne legyen drágább egy S2-nél, te meg 50$ - 100$ közti lámpákról beszélsz. Oké, érti mindenki, hogy baromi jó, meg szipiszuper, de a kérdező egy max 10$-os lámpát akar. Szerintem nem őt kell győzködni, hogy költsön 10-szer annyit lámpára, hanem megpróbálni neki ajánlani olyat amit keres. Nyilván meg van az oka, hogy miért ilyen árszegmensben akar lámpát nézni.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
G@ben
addikt
válasz Gargouille #45973 üzenetére
Így van, köszönöm az észrevételt! A bicikli, amire raknám, 5-6000 Ft-ot ér, illetve a gyár területén tárolja, ahol akadnak enyves kezek, így egy olcsóbb lámpa jobb, tekintve, hogy párszor tuti elfelejtené levenni. A lámpát szeretném fixen rögzíteni, erre úgy tűnik, hogy a Boruit alkalmas. Nem szeretnék sokkal drágább, erősebb lámpát, mert nincs rá szükség. Hogy az én bicajomra mi megy, az már más kérdés, de asszonynak egy ilyen pont jó lenne, mert csak munkába használja a biciklijét, 90%-ban jól ki van világítva az út, a maradék 10%-ra kéne, napi egy odaútra, mert hazafelé már világosban jön. A hagyományos, kormányra tehető lámpa fényét kitakarja a kosár, ezért kerestem más lehetőséget.
Igen, tisztában vagyok vele, hogy sokkal jobbak a drágább lámpák, de nem fog éjjel downhillezni, nem megy egész éjszakás túrákra, szóval a képek alapján ami fényt ad, az elég.Még egy kérdésem lenne hozzá: tesztben olvastam, hogy kicsit túltölt a beépített töltője. Gondolom ezért kéne bele egy védett akksi, ha jól sejtem, az megakadályozza a túltöltést. A nagy kapacitás fontos, nem kell nagy áramúnak lennie, de nem tudom, hogy button top, vagy lapos tetejű kell-e.
Mit ajánlanátok hozzá? Pl a Panasonic NCR18650B protected megfelelne? Nem védettet használok ilyenből az S2-be, ott bevált.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Upo
addikt
Én rendeltem egy ilyent: [link]
Gondoltam, a 300 ft-os cr2032 gombelemes gumivacaknál többet ér.
De ahogy nézem, a táblázat szerint 600LM-el tud 3.5 órát.
Rögzíteni meg valamit ki kell találni. Mondjuk a gazdaságos módszer, söprűnyélből levágni 3-4 centis darabot, azzal együtt a kormányra való pánttal lehet hogy lehet rögzíteni a kosár szélére is. Ha kell, még le is lehet fújni pár pöffencs matt feketével azt a fadarabot. Vagy más csövet tenni mellé, stb.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Gargouille
őstag
Jelen esetben én is a Boruit-ot mondanám, max két kábelkötegelővel odaszorítod. Ami érdekes lehet benne neked, hogy mennyire bírja a rázkódást és az esőt, mert ha a bringán lesz ott mindkettővel fog kisebb-nagyobb mértékben találkozni. Remélem jön majd valaki akinek vannak ez irányú tapasztalatai.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
G@ben
addikt
válasz Gargouille #45976 üzenetére
Fém kábelkötegelőre gondoltam.
A rázkódás engem is érdekelne, illetve nem tudom, hogy bele lehet-e tenni tömítést utólag, mert az megoldaná az esőt, még ha ritkán is találkozik vele.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Lacerta
aktív tag
Utólagos tömítés = Rágumizott nejlonzacskó.
Amúgy ne tervezz ilyet, ami nem vízálló, azt nem fogod tudni azzá tenni, hacsak nem szilózod körbe.Nekem olyan problémám van/volt a lámpa felszereléssel, hogy a kormánytáska takar be, de úgy, hogy alul meg felül is. Van ugyan fenn fix akksis lámpám, a sárvédő fölött, de néha jó lenne valami variábilis, ha-akarom-felteszem jellegű is.
Most azt találtam ki, hogy 2020-as extrudált T-slot profilból csinálok egy konzolt a sárvédő fölé ( a kormánytáska alá, oda, ahol most is van a lámpa ), és azon fog lakni a fix lámpa, és ott elfér még bárhol felszerelve, akárhány darab bármilyen tartó is. Akár elemlámpának is. -
G@ben
addikt
-
Chp
őstag
Jelentem az április 13-án rendelt S2+ ma megérkezett, kipróbálni meg nem tudom, mert még nincs meg az akkumulátor hozzá. Fene gondolta, hogy ilyen gyorsak lesznek Gearbestnél. Mindjárt rendelem a 3db 35E akksit.
-
Chp
őstag
válasz gyenesmartin #45988 üzenetére
Olvastam itt olyan storykat, hogy végig tele volt a gatyó ám!
-
FBLLMAG
senior tag
Ajánlok a figyelmetekbe 1 öngyújtót, SPY Tri-V, hogy felpezsdítse a véretek. Harapni tilos!!!
[ Szerkesztve ]
-
HardSanyeee
őstag
válasz FBLLMAG #45990 üzenetére
Valószínűleg a cégnek elment minden pénze a lámpa fejlesztésre, mert szemmel láthatóan a weboldalra már nem jutott semmi
Amúgy mi az isten ez? Mert kb semmi lényeges info nincs leírva, se az energiaforrás típusa, se a LEDek típusa, se a lumen, se a kandela, stb, stb. Végül is az ár ott van, hát köszi
-
FBLLMAG
senior tag
válasz HardSanyeee #45991 üzenetére
Ez tud fényerőt is, mert ott a lencse, tud fényáramot is, mert az egyik led elég nagy, ugye. 2 db INR akkumulátor, mert itt ha jól emlékszem 17 A futkározik 7 - 8 V mellett, szóval 130 W feletti teljesítményfelvétel. A lm már kit érdekel. Ha 60 lm/W lenne a hatásfok, akkor is rengeteg. Mindez a tenyeredben elfér.
De ezen az áron inkább veszek 5 db LUX - RC FL33 -ast. Ez jobban tetszik, és szofisztikáltabb.
Azt hiszem az igazi luxus autókhoz sem írják oda, hány lovas.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1956
senior tag
válasz HardSanyeee #45991 üzenetére
Szerintem ez egy működőképes sokkoló/teleportáló a Star Trekből!
-
FBLLMAG
senior tag
válasz HardSanyeee #45994 üzenetére
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de biztos, hogy nagy fogyasztású, több 1000 lm, és percek alatt leszívja az akkumulátort MAX fokozaton. Addig viszont nappalt csinál az éjszakából.
[ Szerkesztve ]
-
Masooo
aktív tag
Szep estet. Kicsit kimaradoztam. Meg tart az adatok feldolgozasa.
Addig:
Vmi jobb lii100 akcio nem akadna?A linkelt "ongyujto" erdekes de az az erzes fogott el, hogy ott vki jart design suliba, csak nem minden oran volt ott v figyelt oda. Egyik sem ragadott magaval.
[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest