- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Zseniális, erre nem gondoltam
!Új távlatok nyílnak! Volt már olyan, hogy ingattam a fejem, mikor egy térképen a jobb alsó sarokba generált egy aprócska szigetet, rá egy ingyen elvihető treasue-rel... na, mondom, azért becsúszik ezaz... hát persze hogy elérhető!
Ugyanezen a térképen lehidaltam az AI-től egyébként. Ilyen szigetes térkép volt, rövidebb-hosszabb keskeny, összekötő földsávokkal. Leraktam a városokat, ahova lehetett, megyek tovább ikszpézni. (Be szép szó.) Éppen egy ilyen keskeny sávon megyek észak felé, mikor látom a városzóna határát... következő körben rámszól az AI, hogy ekkora sereggel legyek már szíves eltakarodni, túl közel jöttem a városához. Na szép, beszari, de hát fajtámbéli volt, az agresszív hadászat meg diplomáciai negatívumokkal jár, mondom jól van, hagyjuk. Közben elindít egy hőst felém, mögötte kettő ráccsal meg egy gyenge military-t. Ugyan már... mindegy, viszavonulunk, legalább megnézem, mit csinál.
A hőse bekolbászolt a területemre (kvesztje volt? passz) a military unit meg jött lefelé, egyszer csak full stop, beállt b+ a keskeny földsávra úgy, hogy ne lehessen elmenni mellette! Várok néhány kört, nem mozdul... aaaazigen
! Szép munka!Komoly lenne, ha figyelné a folyók folyásirányát is, nagy poén lenne fent elzárni a csapot a városa felett
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Szemüveges topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parfüm topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
! Szép munka!