- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Zseniális, erre nem gondoltam
!Új távlatok nyílnak! Volt már olyan, hogy ingattam a fejem, mikor egy térképen a jobb alsó sarokba generált egy aprócska szigetet, rá egy ingyen elvihető treasue-rel... na, mondom, azért becsúszik ezaz... hát persze hogy elérhető!
Ugyanezen a térképen lehidaltam az AI-től egyébként. Ilyen szigetes térkép volt, rövidebb-hosszabb keskeny, összekötő földsávokkal. Leraktam a városokat, ahova lehetett, megyek tovább ikszpézni. (Be szép szó.) Éppen egy ilyen keskeny sávon megyek észak felé, mikor látom a városzóna határát... következő körben rámszól az AI, hogy ekkora sereggel legyek már szíves eltakarodni, túl közel jöttem a városához. Na szép, beszari, de hát fajtámbéli volt, az agresszív hadászat meg diplomáciai negatívumokkal jár, mondom jól van, hagyjuk. Közben elindít egy hőst felém, mögötte kettő ráccsal meg egy gyenge military-t. Ugyan már... mindegy, viszavonulunk, legalább megnézem, mit csinál.
A hőse bekolbászolt a területemre (kvesztje volt? passz) a military unit meg jött lefelé, egyszer csak full stop, beállt b+ a keskeny földsávra úgy, hogy ne lehessen elmenni mellette! Várok néhány kört, nem mozdul... aaaazigen
! Szép munka!Komoly lenne, ha figyelné a folyók folyásirányát is, nagy poén lenne fent elzárni a csapot a városa felett
!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- MAGYAR BILLENTYŰZETES LAPTOP BAZÁR BŐVíTÉS ALATT
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
! Szép munka!