- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Zseniális, erre nem gondoltam
!Új távlatok nyílnak! Volt már olyan, hogy ingattam a fejem, mikor egy térképen a jobb alsó sarokba generált egy aprócska szigetet, rá egy ingyen elvihető treasue-rel... na, mondom, azért becsúszik ezaz... hát persze hogy elérhető!
Ugyanezen a térképen lehidaltam az AI-től egyébként. Ilyen szigetes térkép volt, rövidebb-hosszabb keskeny, összekötő földsávokkal. Leraktam a városokat, ahova lehetett, megyek tovább ikszpézni. (Be szép szó.) Éppen egy ilyen keskeny sávon megyek észak felé, mikor látom a városzóna határát... következő körben rámszól az AI, hogy ekkora sereggel legyek már szíves eltakarodni, túl közel jöttem a városához. Na szép, beszari, de hát fajtámbéli volt, az agresszív hadászat meg diplomáciai negatívumokkal jár, mondom jól van, hagyjuk. Közben elindít egy hőst felém, mögötte kettő ráccsal meg egy gyenge military-t. Ugyan már... mindegy, viszavonulunk, legalább megnézem, mit csinál.
A hőse bekolbászolt a területemre (kvesztje volt? passz) a military unit meg jött lefelé, egyszer csak full stop, beállt b+ a keskeny földsávra úgy, hogy ne lehessen elmenni mellette! Várok néhány kört, nem mozdul... aaaazigen
! Szép munka!Komoly lenne, ha figyelné a folyók folyásirányát is, nagy poén lenne fent elzárni a csapot a városa felett
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
! Szép munka!