- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
dobolan #1930 üzenetére
Azért C egy jó pár agyonsztárolt játéknál klasszisokkal jobb (lásd: CoD4, Airborne, NFS, stratégiainak mondott taktikai csalóprogramok, stb). Szerencsére már az 1950XT- is elment mediumon, 3870-nel meg tolhattam high-on. Az mondjuk király volt, amikor az egyik pályán légvédelmi ütegeket kellett felrobbantani, de csak a hűlt helyük volt, és újra-újra visszatöltögetéssel kellett kitalálnom, pontosan hol robbantsak, hogy megsemmisüljenek.
Persze lehet, hogy ha a pályatervezők szerint követendő úton megyek, akkor nem így történik, de mint említettem, én nagyon ravasz vagyok, ezért éppen az ellenkező irányból mentem körbe, először megsemmisítve a lesipuskásokat, utána meg az őrtoronyból lelesipuskázva a koreaiakat (aztán meg a lőállásaikból a távoli csónakokat) anélkül, hogy közvetlen harcba kellett volna bonyolódnom több szakasznyi ellenséggel.
GF6600 a minimum, viszont sztem az 1GB RAM megakaszthatja.
Azért a maiak közül sztem a Bioshock nagyon ász. Főleg, hogy a patch-csel új cuccok jöttek ki hozzá, így aztán lehet újrajátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest