- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
cyberkind #6525 üzenetére
Ray Tracing:
Nos első körben, a linkelt videó borzalmas rossz, hiszen az RT lényege az lenne, hogy a direktben tárgyakra vetülő fényt mutatja meg szebben. A videóban lévő jelenetek mind borús, fényhatásokat nélkülöző, szürke, tipikus dark souls hangulatú bevágások, ezeken persze hogy semmi sem fog látszani. Én amikor megnéztem rendes direkt napfénynél, akkor nagyon is van különbség! Tekerjétek az időt reggelre limgraveben és nézzétek a felkelő nap sugarainál a tárgyakat, páncélokat, egyből látni fogjátok. Most nyilván ez egy ilyen játék hogy nem sok "fényes" pillanata van, ilyen téren nem szerencsés az RT prezentálásában, de meg lehet találni a módját.
A teljesítmény tekintetében meg, mediumon kipróbáltam, gondoltam is hogy a fölé teljesen felesleges lenne tenni, de még így is megfektette a kártyámat. Nekem nem ér annyit, hogy a stabil 60fps-t feladjam érte. Pedig amúgy használnám, mert látom a különbséget amikor a fényben megcsillan egy oszlop vagy a rajtam lévő leyndell armor az egészen szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest