Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Ennek a problémának elég lesz egy topik: [link] Ezt zártam.
-
Koszta
tag
Hello!
2 problémám van:
1. TMPEGEnc-el szoktam vágni mpeg2-t! Egy filmből akarom kivágni a reklámot. Az első rés (elejétől reklámig) teljesen jó, hang is működik! Viszont a második résznél (reklámtól végéig) el van csúszva a hang, kb 20 másodpercet. Ez pedig így nézhetetlen. Mit lehet csinálni? Mert ki szeretném írni dvd-re, de ez így lehetetlen....
2. Van egy film (szintén mpeg2) amit szeretnék kiírni dvd-re! A menüt megcsináltam Ulead DVD MovieFactory 4.0-val, de kiírás után elcsúszott a hang... A gépen még jó, de a dvd-n rossz. Gondoltam a MovieFactory-vel van a gond, ezért megpróbáltam simán kiírni Nero-val, de ott is elcsúszott a hang. Megpróbáltam Ashampoo Burning Studio-val is, ugyanez...
Hogyan lehet megcsinálni, hogy a dvd-n ne legyen elcsúszva a hang?
Köszönöm szépen a segítséget. -
törölt tag
9 giga 39 perc?

-
driver18
tag
UP!

-
driver18
tag
Hi!
Van egy 39 perces tömörítetlen avi filmem (9Gb), amit digitkameráról vettem fel. A hang valami oknál fogva elcsúszik egy idő után. Hogy lehetne ezt utólag javítani? Lehetséges ez egyáltalán? Ha nem, akkor hogyan kellene beállítani, milyen codec-eket használjak felvételkor? (Ulead Video Studio 7-et használok)
Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest