- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
elvileg már ITEM-é a telefon
-
Chandler
senior tag
heló
mennyibe fajna ez nekem? -
ITEM
tag
válasz
.-Cs0SzA-. #26 üzenetére
Hi, felvettelek az MSN partnerek közé, ha bejelentkezel akkor tudunk dumálni a telóról!
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
zupp
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
nos, meglátom....
most adriankoooo érdeklődött, megbeszéltem vele valamit, de nem tartotta amgát ahhoz, és ma nem is jelentkezett, ő adott volna egy ngageQD-t és egy s55öt, és fizetett volna rá...
felratam a vaterára, ezek után ott nagyon érdeklődnek...
ha nem viszik el, még megdumáljuk! -
Gabi[mf]
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-. #23 üzenetére
ha lenne neki pluszban pénze akkor kb 20k-t
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
ööö...inkább s60 as oprendszerű telefonok érdekelnének, de mennyit fizetnél rá?
-
Gabi[mf]
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-. #21 üzenetére
érdekel akkor st60?
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Emvy ha egyzser kipróbálnád ezt a telót, egy picodrive-val, el sem tudnád ereszteni sztem
nem tudod használni a progit p900al, mert nincsenek irány,és akciógombjai.... de naggyon jó ez az UIQ, cask még nincs annyira kifejlődve mint az s60...és ezért is akarok mindenképpen s60as telót...
csak az érintőkijelző fog kiányoznibrühühü
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
a GPS nekem cask funkció-örömöt okozott, vagy valami ilyesmit tanultunk
nem sok hasznát vettem azon kivul, hogy tudom men magasan vagyok, meg egy kéccer szorakoztam vele buszon...lusta vagyok térképet rátenni -
Gabi[mf]
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-. #16 üzenetére
tudom (ill remélem) h nem járnék rosszul egy ilyennel mert ez pl nagyon sokat tud szinte mindent, de én most végeztem és valszínű a nyáron ztazgatni fogok egy kicsit és azt már most tudom h kint sokkal olcsóbbak a letók mint itt(nem romániára gondolok
) pl japánban az ilyenszintű telók már a 3 éves gyereknek is van, a nagyobbak meg még ennél is komolyabbat vesznek,........már csak a holografikus kép hiányzik belőle és akkor tiszta star wars lesz
-
válasz
.-Cs0SzA-. #17 üzenetére
Kisebb a P900...kizárólag egy nyári, külföldi bringatúra miatt lenne érdekes a 925, GPS funkcióval.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Emvy nem láttam a hsz ed
bejön az a telefon, de nincs pézem ráfizetni, meg pézre is szükségem lenne...
meg u.az a két telefon, csak ez bővíthetőbb, van rajta gomb is jáccani, és van benne GPS is....
meg u.olyan nagyok -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
fontos a bovithetoseg....minimum 1 Gb....kell filmet nézni
bár, ennek a ló nagy kijelzője után, még a 3650 nagy kijelzője is kicsi lesz...
ja, érdekel még 3650,3660is!naggyon hajlok azokhoz a telókhoz, mert lehet vele korlátlan videjót felvenni..
Gabi[mf] ha egy nagyon okos telót akarsz, vegyél ilyet, nem bánod meg... ha kifogsz egy drágát, akkor is jó ár/érték .sztem bőven többet tud, és jobban mint egy p910i, vagy egy uj communicator -
P900ra ráfizu?
-
Gabi[mf]
aktív tag
hát most per pill van egy 3510i-m de hétfőn lesz pl egy motorola v66i-m és így továb.... majd ha lesz most pízem a nyáron akkor én biztos h benevezek egy ilyen telóra, jah és öcsémnek van egy siemens st60-asa eladó lehet az is megfelelne neked
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
háát, bluetooth headsettel, és a többi gyári tartozékokkal 40k körül. forognak.van egy pár faszi, aki olcsóbban adja, de azok kaamu hirdetések, tudod, hogy tudjanak hivatkozni, hogy más ennyiért adja, és adjam én is annyiért.egy mpx200, naggyon jo allapotban,headsettel érdekel cserébe, és adnám ezt, BT headsettel, és kérnék kb 20k ráfizut.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
ez a telefon az ász mindegyik felett!
ez nem kérdés!
csak nagy!és jön a nyár, igy is övtáskában hordom.
nagyon penge telefon, naggyon nemszivesen válok meg tole, mert egy kis számítógép.
de kell péz is, meg egy kicsi, jó telefon, ami kompakt.egy csomo funkciot nem használok.se kamera, se mp3(na jo ritkán)se GPS....
occsón adom!és beszámítok más telefont,leginkább moto mpx200 at.
ár....hát, mit érne ez meg? már független, igaz nem egy nagy vagyon volt a fuggetlennitese,de nem is 1-2 ezer ft.
van hozzá sok tartozék, bluetooth headsett is, ami magában ér egy pá ezer ft ot...
nameg az 1 gigás SD kártya, de azt szerintem kuolon adom el, vagy megtartom.
ha esetleg van valami telefonod mond mi, és megegyezunk -
Gabi[mf]
aktív tag
utánanéztem és kb 30-40k-t érhet nem?
-
Gabi[mf]
aktív tag
hallod miért adod el? ez egy tök jó telónak láccik.
Egyébként ha lenne rá pénzem akkor abból mennyit kéne adnom neked?
én vennék ilyet sztem
up -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
ZUPP
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Nos, MÉG MINDIG ELADÓ!
vagy inkább csere N-GAGE QD-re(plusz péz) ,de csak nagyon jó állapotura, minden tartozékkal.
-
repasi
tag
szintén eladó vagy cserélhető egy A925, írj és megbeszéljük
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
ja ,elfelejtettem: ELKELT!
-
sdds
csendes tag
az 6610es +minden cuccra rádobok 12K-t
-
sdds
csendes tag
up
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
hát mi a zacskó van?.
ez előzőt ennyi idő alatt vagy 150en elolvasták -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
ezért irtam kisregényt?
upp -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Nos, kifüggetleníttettem a telefont, és tiszta lappal indulok tovább.
eladó egy motorola a925ös PDA-Telefon-GPS
a készülékről dióhéjban
ez a motorola egyik csúcsmobilja.3G-s. 168Mhz-s procija van , ez az okostelók közt eddigi tudásom szerint a legjobb.32 RAM (szintén ennyi a max, amivel okostelóknál találkoztam) és bővíthető 2GB-ig!Mindent meg lehet szinte oldani a telefonnal.lejátszik DivX videót, avit, mp3, ogg , mindent , csak progi kell.
teljes értékű GPS is a kicsike.PDA funkciói szerintem tökéletesek, semmiben nem szenvedtem hiányt.
forgatható kamera(640x480),bluetooth, infra,SD\MMC slot.
a telefonnak nagyon nagy érintőkijelzője van, ami gyönyőrű 65k színű.
mindent lehet vele csinálni. van office(még powerpointot is megnyit) régi sega emulátor(200 játékkal mint pl golden axe1-3, vagy prince of persia, vagy duke nukem) MSN messenger,AOL,YAHOO,ICQ kliens.És több, nagyon jó grafikával rendelkező UIQ játék, amin csak csodálkoztam. rally, verekedős.
régi PC-s játékok is le vannak ''heggesztve'' erre a telóra pl DOOM(!!!naggyon jó,még a kodokat is belehet irni , én még emléxem anno hogy pötyögtem befelé minden pálya előtt hogy iddqd)vagy WOLF3D.
a telefonhoz adok igény esetén a következőket:
-Telefon
-Ceruza
-Töltő
-USB kábel
-Asztali dokkoló
-Doboz, papírosok,zacskók
-Gyári CD, rajta szoftverrel és driverrel
-saját CD, rajta vagonnyi programmal, mind full , vagonnyi sega rommal.
-Bőrtok
-1Gb SD kártya
-Bluetooth headsett
Jelenleg ennyi jut eszembe, de még pontosítok ha rájövök mit hagytam ki.
Eladó a kicsike, de csere is érdekel pl Motorola MPX200, vagy nokia N-gagesima vagy QD, de csak okostelók.
kérdéseket, ajánlatokat ide, vagy MSN:csosza001@hotmail.com
és néhány képecske
És itt egy leírás. amit nem én készítettem(kissé átjavitva)
Frekvencia: UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Méret: 148 x 60 x 24 mm
Súly: 212 gramm
Standard akkumulátor: Li-ion
UMTS készülék a Motorolától, érintőképernyővel, 12MB beépített, és tetszés szerint bővíthető (MMC/SD slot) memóriával. Én egy 512-es MMCvel használom.
Operációs rendszere Symbian.
WAP 2.0 böngészője, és Opera browsere lehetővé teszi XHTML oldalak megtekintését is. A beépített VGA kamera természetesen mozgóképet is rögzít.
Saját tapasztalat, hogy a P800/P900 kameránál annyiban jobb, hogy nem ''szőröz'', azaz nincsen benne csíkozódás. MAX felbontásban azonban azonos, 640x480.
A multimédiás képességekre jellemző az mp3, MPEG4 lejátszás.
Egy-két technikai adat:
Hangfájlok lejátszása: 128kbps (AAC, MP3) vagy 64kbps (WMA)
Hangrögzítés: 128kbps (AAC)
Video lejátszás: 256kbps
Video rögzítés: 64kbps to 384kbps
Adatátviteli sebesség max 384 kbit/s (WCDMA)
Képes 2 irányú videotelefonként működni, mely cél érdekében a kamera magunk felé fordítható.
Ami még különleges: Teljes értékű GPS navigációs rendszer. Jelenleg több programot találtam, ami kezeli az integrált GPS-t a telefonban.Igaz, hnéha lassan , de kapcsolódik műholdhoz, és utána már csak a térkép (nekunk kell bekalibrálni)pontosságátol fugg, milyen pontos ez a GPS. a tracker tökéletesen koveti a nyomot, mindig mutat sebességet, magasságot.Bármilyen kép berakható térképnek, csak be kell kalibrálni.
Most lássuk mire használható:
Utazásokhoz a legjobb barát
Mini IRODA
- telepíthető rá nagyon sok irodai szofver, pl. a legújabb Quick Office már tökéletesen megy rajta, meg lehet nézni a prezentációkat, doc fileokat, excel táblázatokat.
- töménytelen kalendáruim és egyéb szoftver amiket még nem is néztem, szinte naponta jelennek meg új programok
- pdf fileok megtekintése
ZeneGÉP
- az alap lejátszó is tud könyvtárakat kezelni és véletlenszerű lejátszást produkálni, nekem spec az elég is, ráhánytam 300MB MP3-at és ha utazok bekapcsolom.
- az igényesebbek MP3, vagy OGG playereket is installálhatnak...
MoziGÉP
- A SmartMovie-nak hála teljes képernyőben játszhatunk le XVID filmeket.
- Jelenleg nekem most a Shrek2 terpeszkedik fennt, mindössze 100MBot nyomva.
Játékgép
A telefon erőssége az egyik gyengesége is. Igazán méretes, de cserébe vannak irány és akciógombok, amikre programozhatjuk a játékok nagy részét. Így sokkal egyszerűbb és élvezhetőbb egy játék, mint a Pszérián.
- Vannak kifejezetten az Aszériháoz kifejlesztett játékok, pl a DOOM I-II
- Vannak P800-P900 játékok, amiknek a 90%-a megy a telefonon
- Vannak EMULÁTOROK, amelyek segítségével megnyílik a játékkánaán. Először a C64 emulátort teszteltem, kissé nehézkes a kezelése, de hamar megtanulható. C64 korszakban felnőtt egyének nagyon fogják élvezni.
Az internetről ingyen letöléthető ROMok hipp-hopp felmásolhatóak és azonnal futtathatóak is. Méretük csak pár 100Kb
- Az igazi élvezetet nekem a Sega EMULÁTOR jelenti, igazi nosztalgia kapott el, ugyanis sok régi PCs játék SEGA Genesisre is megjelent anno.
A grafika elég szép, ehhez a kijelzőmérethez pedig tökéletes választás.
Pár ízelítő:itt képek voltak, csak azokat nem tudom bemásolni
Road Rash 3 - utcai motorverseny
Aladdin - több Walt Disney mese játékadaptációja
Mortal Kombat - sorozat
Earthworm Jim - sorozat
Dune - The Battle for Arrakis - stratégiai játék
FIFA Soccer 98 - Road to the World Cup - focis programok
Prince of Persia - régi szép idők
OutRun - utcai versenyzős
NOS HA VALAKIT ÉRDEKEL, VAGY ESETLEG CSAK INFÓ KELL, VALAMIRŐL KONKRÉT KÉP, SZOLJON NYUGODTAN
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged