- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
Aktív témák
-
Norbó
csendes tag
Csövi! Tősgyökeres Dél- Alföldi vagyok, Hódmezővásárhelyen lakom. Megértelek, dehát ha pl. Pesten lax, akkor nem valószínű, hogy felmegyek vele, de van 1-2 haver srác, aki Pesten cuccol és majd velük megbeszélem. Részvétem a Magyar Királyi Posta miatt, én még szerencsére nem jártam így csomagokkal, de levéllel annál inkább. Egyébként 1általán nem 1 fájó pont az utánvét szerintem, ha túl messze lax, ha jól csomagolom be ( nem teszek rá semmi árat, számot, szutykot, stb ) és ugyebár ez a dvd nem nyom 25 tonnánál többet, így nem kerül többe, mint 500 Ft. Múltkor kérdeztem 1 derék postást, aki ezt mondta. Hogy aztán mi igaz, mi nem... Ha Xzso-nak kell, majd ír úgyis te már konkrétabb helyzetben voltál... Nos, mit szósz hozzá?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest