Hirdetés
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Yettel topik
- Apple Watch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
Aktív témák
-
Kalwa
tag
Monitor eladva!
Pontot téve a felmerült problémára amúgy, mint kiderült a monitor valóban FLAT csak a képcsőt védő üveg lett feláldozva a dizájn oltárán.
[Szerkesztve] -
Kalwa
tag
Akkor hát továbbra is eladó maradt a monitor! Up!
-
Kalwa
tag
Sajnos ennél többet nem tudok én sem mondani...
Felhasználó leírása:
User Reviews Average User Score:
4.80/5.0
Mmmm..... 19 inch 4.8
by MasterCheat from Montoursville, PA, USA Aug 25, 2003
THE GOOD:
It's a freakin' 19 incher! The display is great at 2-5 feet, and only up close (1-2 inches) does it show the lines.
THE BAD:
Its almost 2 feet deep and has little prongy-things on the sides that are useless. And the thing is extremely heavy.
SUMMARY:
Its a good monitor and has easy to use functions. I really reccomend this monitor if you don't have the cash for a Flat panel or a 21''CRT.
[Szerkesztve] -
Kalwa
tag
Ma semmiféleképpen sem lett volna jó, márcsak az ünnepek miatt sem.
A monitor legközelebb csütörtökön tekinthető meg a 11. kerületben, ha lesz rá érdeklődő.
''Part of IBM's midrange/corporate line of monitors, the G96 is targetted mainly the corporate user, as opposed to the graphics professional. Features a Flat Square Tube CRT, 0.25mm dot pitch shadow mask and 1600x1200 max res @ 75Hz.'' -
Kalwa
tag
Elnézést! A telefon ma nincs nálam. Holnap lehet majd hívni.
2000. szeptember havi gyártmány a monitor.
Amúgy meg szerintem csak az üveg, ami védi a képcsövet az ferde egy picit. Legalábbis, ha nem így lenne, akkor miért reklámoznák mindenhol úgy, hogy FLAT a monitor. Másra nem tudok gondolni... szétszedni meg nem fogom
[Szerkesztve] -
axlrose32
őstag
De nehogy az szűrődjön le az egészből ,hogy milyen szemét vok és lehuztam a moncsidat.Én megirtam neked a személyes meggyőződésemet, az , hogy közhírré tetted az a te dolgod./Ha ez megnyugtat sztem igy volt etikus/
/Több 1000 monitort láttam életemben ,már a képen látható fénytörésből meg tudom állapitani mi a sík és mi a görbe/
[Szerkesztve] -
Kalwa
tag
Nos axlrose32 azt mondja, hogy ez a monitor nem FLAT. Én magam úgy vagyok vele, hogy nem én találtam ki, hanem azt írtam le a monitorról, amit a neten találtam róla. Megnézheti bárki, hogy mindenhol FLAT -ként van megjelölve. Mivel senkit nem akarok átverni úgy gondolom, hogy ezt jobb, ha tudjátok. Ki-ki döntse el maga akkor hát. Ha üveglapot teszek elé akkor valóban nem teljesen sík, de mindenhol így van megjelölve.
No remélem segítettem valamit
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
nagyon jó kis moncsi! ajánlom mindenkinek!
mellettem is van pár darab -
Kalwa
tag
UP!
-
Kalwa
tag
Lehet, hogy nem gyárt, de az IBM név már önmagában is jelent valamit ugyebár
A másik géphez is egy 17''-os IBM monitor van és már vagy 7 éve megvan és soha nem volt még vele problémám és ezzel sem
Amúgy valóban nem tűnik flatnek a kialakítása miatt, de az! Utána is lehet nézni, ha nem hiszed ;)
8. kerben merre lenne a hely? -
Kalwa
tag
Azért nagyobb érdeklődésre számítottam
Szerintem egy nagyon jó monitor nagyon jó specifikációkkal és ráadásul IBM, ami garancia is a minőségre egyben. Az ár is reális érte szerintem...
Hajrá! -
Kalwa
tag
Jó
Amíg nincs biztos vevő, addig eladó a monitor. Ha valaki először jelzi, hogy neki kell, akkor az övé. Ha addig nem kel el, amíg geree mondta 15.-e környéke, akkor viszont onnantól az övé.
-
Kalwa
tag
Sajnos a csere nem igazán jöhet szóba, ugyanis monitor csere miatt eladó ez a példány
Csak kp.! Budapesten a 11.kerületben vehető át vagy a csepel-szigeten.
Érdekel valakit akkor?
Ár: 15 ezer kp.-ban.
Mobil: 06-20 / 20-47-965 -
Kalwa
tag
Eladó: IBM G96 19''- os síkképcsöves - FLAT CRT monitor (17, 9'' látható képcső), 1600x1200- as maximum felbontás. Felbontások: 1024x769 @ 118 Hz, 1280x1024 @ 85 Hz, 1600x1200 @ 75 Hz.
Digit OSD menü. Képpontávolság: 0. 25mm. Méretek: 439x464x424 mm, Súly: 22 kg. Plug & Play DDC 1/ 2B. Sávszélesség: 200 MHz, Vertikális: 50- 160 Hz, Horizontális: 30- 95 KHz. TCO 99'. Kitűnő állapotban, karcmentes! Video D- Sub: Igen, Képernyőbevonat: Lochmask - tükröződésmentes bevonat. Garancia a kipróbálás idejére.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- E-roller topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest