Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- iPhone topik
Aktív témák
-
mclord
aktív tag
tehát ha jól értem: lebotoljuk valahol és ha nem azt tudja amit mondasz hozzád a címre megyek...

Akkor ma letudjuk-e botolni és nem az örs környékén sajna nekem nagyon kiesike
nekem jó a ny-i tól a nagyváradtérig , ha kocsival jösz örsről itt vagy 10 min alatt de én nem azzal fogok császkálni úgy meg messze van..
[Szerkesztve] -
mclord
aktív tag
micsoda kegyes 12.5k-ba számolod be a ramom +az íróm te meg ide adod 17.5k a tied :enyém olcsón tied meg drágán , ez a tipikus üzlet
, ennyire azért nem akarok ''megszabadulni '' , ha megegyezhetünk 5k és 2k között akkor mehet a bolt amúgy meg 2* DDR 512MB 400MHz Kingston =18k
, vagy 2*DDR 512MB 433MHz 18.9k zsír új , azért én is nézek árlistát 
Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ilyen a jó bolt

nekem jó a ny-i tól a nagyváradtérig , ha kocsival jösz örsről itt vagy 10 min alatt de én nem azzal fogok császkálni úgy meg messze van..