- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Kirbly
aktív tag
na bazz a leheto legnehezebbet kerdezted :D nekem egy gef4 ti4200 van benne es masik 3 gepben is amit osszeraktam :) de most szemezek egy fx5900xt-vel, bar meg nem bztos h nv vonalon maradok (de affele huzok). atibol vagy 9600xt vagy 9800np :D ha sok kessed nincs ra most akkor hasznalt ti4200, ha van egy kicsit tob (55-60 korul) akkor en az fx5900xt-t vennem bele :D
-
Kirbly
aktív tag
hali!
nekem semmi bajom vele, es azoknak se akiknek ajanlottam, vagy raktam ossze :) sokan leszoljak, de ok se tudjak h miert, csak hallottak vkitol, h hallotta ettol es attol aki meg megint mastol hallott vmit :D
szal, ez a lap nem szar csak buta maximum, de ezek is csak az extra feature-kre ertendok! -
Kirbly
aktív tag
kinyirhatta vmi olyasmi is h a lap es a haz koze kerult vmien vezeto anyag es roidzarlatot okozott. de ilyen kurva ritkan van es leginkabb osszeszereleskor kerul oda. elszallhatott a lap magatol is, ertem azalatt vmelyik alkatresze meghibasodasat.. szal elegge osszetett a kerdes :D
-
Kirbly
aktív tag
az is! es mar nagyon csendes a gep igy is, csak a gef4ti hangja nagyon hangos :( de mar keszuloben a megoldas :). egy zalman heatpipe segitsegevel, ami szentin kivulrol lesz megfujatva egy ventivel :D tok kiraly lesz csak legyen mar fizu. akkor lehet veszek uj ramokat is, mert most csak 333-asok vannak benne, bar ezek is jol teljesitenek.
Aktív témák
Hirdetés
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + Be quiet! hűtő
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest