Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Van itt olyan aki nagy szakértője a TB3 portnak és eGPU párosnak?
    Csináltam egy Adobe/PDF prezentációt amibe le van írva a lényeg (ha kell azt is megosztom) vagy felveszem a kapcsolatot a laptop gyártóval, mert esetemben csak a "dedikált" GPU van (MXM Card) az iGP meg alapba nincs...gyártó altal tiltva. :)

A fő problémám az, hogy a 2080 Super megfelelő driverezése után (nV notebook driver) az eGPU csatlakoztatással tiltja mind2 GPU-t és vagy külön nV desktop drivert kell telepítenem, vagy "Elkezdtem a desktop telepítést, aztán azt a könyvtárat áttettem másik meghajtóra (így megmaradt) és mégse lett valasztva, majd ezáltal automatán törölte a c meghajtóról.
    Eszközkezelőbe manuálisan azt a könyvtárt választottam szoftver frissítésnél"
    aztán kérte a restartot és ezután működött, de ha eGPU nincs csatlakoztatva, akkor minden gép restartnál nv notebook drivert kell telepítenem, mert alapba a 2080 Super "korlátozva" van ilyen 130W+ TDP-re a gyári 200W+ TDP helyett. Amikor a drivert újra teszem, akkor restart se kell és 200W+ TDP-n megy a "dedikált" GPU.
    Amennyiben csatlakoztatom az eGPU-t , az nV notebook driver látja ugyan a "desktop" kártyát, de nem tudja megfelelően driverezni és kapok egy "blue screen"-t amely "video memory management internal" és ki/be kapcsolás után tudom driverezni (hiába csak azt választom eszközkezelőbe) és azt driverezem fel manuálisan (vagy teljes telepítéssel) a notebook GPU is azt kapja és ezáltal korlátozva van...dokuba részletesen leírtam és képekkel, tesztekkel hitelesítve van és látható a folyamat és a vége (eredmény) :D

Új hozzászólás Aktív témák