Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hekxer
tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Üdv újra.
Meglett a videókari végül ami gtx970-lett hogy ne hozzon hibákat, mint a 10-es széria.
Az msi gt683-ban lévő gtx560m-et kivettem hogy nehogy össze akadjanak.
Minden jól működik látszólag, de mégsem...Az asztal, videó és egyéb dolgokkal nincs gond, viszont ha játékot indítok el akkor lekapcsol a kártya magától...
Nem tudom, hogy ez mitől lehet, a táp elég gagyi, itthon találtam hirtelen, HKC SZ-430 LPDR.
Ez lehet a lekapcsolás oka, vagy valami beállítás amit nem csináltam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest