Aktív témák
-
netQkaC
csendes tag
Én is vettem egy 633-as cel. procit, amelyik kozmált gépből volt kikapva, de működött. A gépnek amit összeraktam minden alkatrésze működött, külön-külön. De mikor összeraktam, valahogy nem akart bekapcsolni a monitor. Pár ki-be kapcsolgatás után már elhalt minden, azaz be se kapcsolt. Ez mitől lehet? Meg tudja mondani valaki?
-
zsolt501
nagyúr
Talán de nem biztos ahogy ítrad elég sokminden elszált szóval elég nagy volt a túlterhelés mindenesetre meglehet próbálni 1 másik deszkában ha elindul szerencséd van. Ja a másik gépnek nem lessz baja.
[Szerkesztve] -
kferko
csendes tag
Helló!
Van itthon nekem egy intel Celeron Socket370-es procim, ami egy szerencsétlenül járt gépben volt. A tápegység miatt az alaplap, hdd, vga és hangkártya és cd kiégett, a memória és a hálókártya megmaradt hibátlanul. Az lenne a kérdésem, hogy ebben a gépben lévő processzor túlélhette-e az égést? (A proci Slot-1 es átalakítóban volt, és nem látszik rajta semmilyen égésnyom). Illetve ha kipróbálom egy Socket370-es gépben akkor annak a gépnek lesz valami baja?
Köszi:
kferko
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest