- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Yettel topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Lehet meg kell szokni. Van még egy beállítási rész ami ahol a lövés és a passz "rásegítás" szintjét lehet állítani bár ott sem szoktam sokat variálni.
Idő kell az átszokásra. Anno PES-sel kezdem billentyűzettel majd mikor éreztem, hogy "kinőttem" a billentyűzetet vettem egy Logitech Dual Action kontroller-t ( a F310 ennek az utódja) na 2-3 hét kellett az átszokásra mert nagyon nem ment addig nem használtam kontrollert.
Aztán mikor átálltam FIFA-ra megint kellett átszokás mert a gombkiosztás és a játék is más volt de idővel abba is belerázódtam. Aztán most vissza a PES-re megint kellett némi idő mire a játék fizikáját megtanultam stb. (PES 19-re álltam át előtte a sorrend: PES 2009-2010-2011-2012-2013 majd ezzel a 2013-al egészen 2015 tavaszáig toltam akkor vettem egy akkor bivalyerős gépet és vettem meg a FIFA 15-öt majd utána sorban a 16-17-18-at de a 19-et már nem vettem meg mert "ingyen" lehetett játszani a FIFA 19-el majd utána átálltam a PES 19-re és a PES 21-et már megint megvettem igaz "akciósan" jóval a megjelenés után sokkal olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs