Hirdetés
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Már szerintem nem a Cirma, hanem a H.R.P.
-
Ufff
senior tag
válasz
Chipi77
üzenetére
Kell neki egy BIOS frissítés. Az a baj, hogy nekem anno csak XP alól sikerült a frissítés, de azóta megy már a win7-tel is. Olvass vissza, már nem emlékszem mi volt a gond, de akkor leírtam. Aztán hogy ebben a topicban, vagy ebben írtam, azt nem tudom, de talán a belinkeltben volt inkább. Próbáld esetleg meg letölteni a legfrissebb ASUS Update progit, csináld meg a BIOS frissítést, majd tedd fel a gyorsbilentyűk driverét (honlapon megtalálható). Ezután működni fog.
Ha segítség kellene, ide írj, mert a privátot mindig elfelejtem megnézni...

-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Szerintem is...

-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Az kizárt!
A processzor fogyasztása 60%-a az elődnek, ezt még talán el is hiszem. DE! Ott van a kijelző, ami ugyanannyit eszik. Ergo az egész max 1-2 órával fogja tovább bírni, azt is csak papíron... -
Ufff
senior tag
Sziasztok.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de megosztom veletek életem egyik legrugalmasabb garancia ügyintézését.Kb. 2 éve vettem egy Logitech VX Revolution lézeres egeret. Aztán meg még egyet otthonra. Történt, hogy a céges egérbal gombja elkezedett rosszul érintkezni. Mivel AutoCAD-del dolgozom, sokszor okozott meglepetést a működése és ez nagyon zavart.
elhatároztam, hogy addig becipelem az otthoni egeret, azzal dolgozom a javítás alatt. Mivel nem tudtam hol van szerviz, felhívtam az ügyfélszolgálatot. Nem, nem vártam napokat, heteket egy automatát hallgatva, szinte rögtön felvették.
Kérték, hogy frissítsem a "setpoint" -ot, és hívjam őket, ha nem változik semmi.
Nem változott, hát hívtam őket.
Szintén azonnal felvették, elkérték az egér gyári számát és az azonosítóját, majd megkérdezték a nevemet és a címemet, ahová az új egeret küldhetik. Nem akartam elhinni. Nem kértek garancialevelet, számlát, semmit. valószínűleg látták a rendszerben, hogy mikor készült az egér, és hogy belefér a garanciális időbe.
1 héten belül megérkezett a teljesen új egér.
Azt hiszem ez a legkorrektebb dolog, semmi kétségem afelől, hogy innentől hű leszek a márkához. -
Ufff
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Ajánlok egy kis ablaktisztítót, csak rá kell fújni max 2-t a gépre, és az általad említett ruhával letörölni! Nekem nincs rajta még karc...
-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Homokfúvatni? SOHA nem próbálnám meg. Amúgy meg tessék néha letakarítani, és máris nem lesz csúnya!
-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Jááájjj, de kirekesztőűűnek teccccik lenni, hee'!
Nekik is kell vmit venni a segílybűűű'...

-
Ufff
senior tag
Két kérdésem lenne, amire nem igazán tudom a választ.
1. Touchpad driver. A legfrissebb van fent, de a vízszintes görgetés nem megy. Érzékeli, driver beállításoknál még megy, de máshol nem. Mit bénázok el???2. Energiagazdálkodási séma. van a windows 7 gyárija, az ASUS gyárija, meg a Netbook Hardware Control. Ez bárhogy számolom, 3 energiaellátási progi. Ezek közül melyik a legjobb? Mehetnek ezek egyszerre? Ha nem, és nem a win7 -é a legjobb, akkor azt hogy lehet kilőni?
ASUS EEE PC 1005HA -ról van szó. Köszönöm a válaszokat.

-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nagyon közel van az xp-hez, de talán kicsivel többet eszik a win7. Viszont jobban is néz ki, na.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- LG LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile (ARPG)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest