Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F_Zolee
üzenetére
Egy jótanács usb-s cuccokkal kapcsolatban.
Ha szemből nézed a csatiját, akkor a felső fém részt, egy picit nyomd be középen. Nem kell erősen, csak hogy szorosabban csatlakozzon. Nekem már volt ilyen pendrive-nál, meg usb-s hdd-nél is, azt hittem, kuka a pendrive, közben csak nem csatlakozott elég jól.
( csak egy ötlet, remélem nem bánt meg, ha már ezt tudtad )
-
ZetorGumi
addikt
-
sanchomuzax
aktív tag
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
A lassú másolás oka lehet az is, hogy lassú az SSD. Nekem az Eee PC 901-ben kés SSD van. Az egyik 4GB normál sebességgel, míg a 16GB lassú írási sebességgel. Emiatt halál arra rendszert telepíteni. Ki is cseréltem egy normál sebességűre a 16GB SSD-t is (lásd).
A 701 4G-re nem emlékszem, az nagyon régen volt, gyorsan túladtam rajta.
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Éveket csesztem el arra, hogy hardver bővítéssel és installációkkal Windowst próbáljak az Eee-mre faragni, és frissen tartani.
Felesleges erőlködés volt.
Egy USB-re told fel a Lubuntu 12.14-t, bootolj be vele, és ha megtetszett, telepítsd fel a gépre a Live USB-vel egyből.
Nulla Linux ismerettel használom. Táltos a gép vele. Van alkalmazás áruház is, így nem kell megtanulni a Terminál használatát sem.
Lásd http://lubuntu.net
-
-
válasz
F_Zolee
üzenetére
Lehet, hogy megdobta a hátast az " SSD " benne már. Próbaként egy lubuntut azért megpróbálnék felrakni rá, az elég igénytelen hardver szempontjából, elfut a régebbi gépeken is viszonylag sebesen. Még esetleg a ram-ot nézném meg valami teszt progival, bár ha a ram hibás, inkább kék halálozik mint lassú. Lubuntu-t pendrivera rakva telepítés nélkül is kipróbálható, és memtest is van benne.
-
válasz
F_Zolee
üzenetére
Konkrét típusa mi is ?
Egyébként a háttértár lehet hogy már a végét járja, azért megy rá lassan fel az oprendszer. Szóval kérdésedre a válasz, nem feltétlen normális, de simán elképzelhető. Lehet, hogy inkább valami más rendszerrel kéne próbálkozni eleve, nem feltétlen windows-al, ha nem szükséges a használathoz kifejezetten a win.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest