Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wlf
    tag

Üdv wlf!

Nem értek egyet az aksi kérdéssel, egyrész napi 10-15%-otnem vehetle a BIOS aksija, főleg, hogy nekem 5 napig benne sem volt az aksi a gépben mégsem felejtett el semmit, inenntől nem tudom hova tűnne a plusz leszívott energia.

Másrészt az aksi kivétel után is ugyanúgy merül. Kipróbáltam.

Magam részéről amit tudtam leteszteltem, viszem vissza hétfőn az ASUS-nak a gépet kérem vissza az árát. Jópofa gép, de ilyen hibával nem tartom meg.

Balage, ez szerintem sem így van, csak olvastam róla több helyen is. Valami mindenesetre eszi az áramot kikapcsolva is. Egyébként nekem sem felejt el semmit a bios akksi nélkül.

Ha kiveszem, akkor nem merül olyan gyorsan, mint ha bennhagyom kikapcsolva. Minden akksi veszít a töltéséből állásában, más kérdés, hogy mennyit. A gépben nekem napi jó 10%, gépen kívül kb. 2%. Hozzáteszem, most elővettem a régi HP xe4500-asomat, kb 3 hete tettem el feltöltve, most mutat 89%-ot.

Az eee akksija úgynevezett "buta" akksi, nincs benne elektronika, csak a cellák. Pl. ezért is pontatlanabb a maradék töltöttség kijelzése is, stb.
    Ha a tied kivéve is olyan ütemben merül, mint a gépben, akkor tényleg gázos, lehet, hogy zárlatos valahol, vagy a fene tudja.

Új hozzászólás Aktív témák