- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Staubsauger
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak érzésre mondtam, hogy hamar lemerül az aksi, de gondoltam, hogy számszerűsítem a dolgot és csináltam egy tesztet.
Feltöltöttem az aksit, és stopperrel lemértem, hogy mennyit bír a gép folyamatos mobilinternet használat mellett. Azért, hogy élethűbb legyen az egész, kétszer ki is kapcsoltam (majd újra be) a kicsikét.
Összesen 141 percet bírt, tehát bő két órát.
Ez meglepett, mert rosszabbra számítottam. Nem mondom, hogy egy világbajnok idő, de ezzel azért nem fogom garis javításra küldeni. Wifivel, vagy net nélkül pedig ezek szerint min. három órát is bírnia kell (majd lemérem azt is), mert ez a mobilmodem szerintem qrvára zabálja a kakaót. Hozzá képest a gép nem is melegszik, gyakorlatilag merülőforralóként lehetne használni.
Hideg téli estéken milyen jó is lesz az EEE-t használni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás (Home office-hoz elengedhetetlen!)
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4/ 8gb ddr4/ 256gb NVMe/ gyenge akku/ kopott fedlap
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest