Hirdetés
- Bemutatkozott a Redmi R70 és R70m: ugyanaz a telefon, más akkuval
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
Hát még nem szedtem szét, de mivel az alaplapon van az SSD ezért a szalagkábelt kizárhatjuk.
Asztali gépnél láttam már ezt a hibát rögös pályafutásom során párszor és ott mindig a szalagkábel kontakthibája volt a probléma. Mivel a probléma szóról-szóra ugyanaz (tehát a bios látja a meghajtót és a hibaüzenet magyarul jön be-ergo elindul az xp bootolása) ezért a hiba valahol a "kvázi" ide kábel két vége között lehet. Ami jelen esetben az IDE vezérlő (ha jól tudom a déli híd IC végzi-javítsatok ki ha hülyeséget mondok) és az SSD vezérlő IC-je. Okfejtésem alapján itt lehet kontakthiba, vagy kula az IC (előbbi esetben talán egy kis hőlégfúvós pákázással meg lehet reparálni).
Vagy hagyom a sunyiba, csak bosszantó, hogy ha gyorsan kell valamire a kicsike akkor 10-15 percig cseszegetnem kell, hogy elinduljon az XP (ami mint mondtam utána atomstabil és a lehetőségekhez képest gyors is -mondjuk 2 giga rammal meg letiltott virtuális memóriával illik is neki gyorsnak lenni :-) )
Vagy kerítek bele egy alaplapot -ez sem elvetendő ötlet, mert mondjuk egy cserélhető meghajtós változatnak örülni is tudnék- csak nem túl nagy a felhozatal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Redmi R70 és R70m: ugyanaz a telefon, más akkuval
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Acer TravelMate 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest