- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, itt is van lehetőség erre. Amit soha nem próbáltam, hogy mondjuk egy nagyobb méretű sd-kártyát belerakni a gépbe, és arra telepíteni. Az mégsem lóg ki a gépből, és talán nem is vészesen lassú ( erről sajnos nem tudok véleményt mondani, mert sose próbáltam ) Egy próbát megér, ha otthon kallódik egy sd-kártya, azzal ki lehet próbálni, és nem kerül semmibe. Persze ha nem hurcolod a gépet, vagy nem zavar, hogy mégegy dolgot magaddal kell vinned, akkor a külső winchester is megoldás lehet a problémára, és az tuti egész gyors tud lenni, nagyságrendekkel gyorsabb, mint bármilyen sd-kártya. [ITT] találod a lubuntut, ha kisérletezős kedvedben vagy

Sulix-al kapcsolatban már jópár éve nem ténykedtem, nem tudom milyen mostanság, ezt a fentebbit kipróbáltam, és nyugodt szívvel merem ajánlani
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest