- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Igen, itt erről az erős visszalépésről beszélek (dühöngök) egy ideje.... Nem tudom miért jó ez az Asusnak..

A párom K50i -jében is 150-es van, de még azt is keveselltem, azért volt az én laptopomban 300-as..
Az a gyanúm, hogy költségcsökkentésről beszélünk, mert míg az alaplapon van egy blt_con nevű csatlakozónak is hely (be sincs forrasztva) mégis a Wifi kártya oldja meg kombóban a bluetooth-ot is.. Ahelyett, hogy külön beletették volna, pedig a fizikai helye is ki van alakítva..(sőt külföldi fórumokon láttam utólag beforrasztottat is, tehát az USB kapcsolat is ott van)
Mivel spec. "ilyen" indokból gyártott kártya, lehet ezért nem ismeri a telpítő.. A vezetékest meg nem tudom.. Azt még mielőtt felrakod asus forrásból, meg tudod nézni, hogy a gépen található illesztőprogramok között ott van-e. Mivel csak egyszer raktam fel az enyémre nem gyári visszaállítóról, sajnos nem emlékszem pontosan, hogy nekem felismerte-e egyből a vezetékest, mert kapásból leszedtem még előtte, pendrive-ra raktam az összes letölthető dolgot és lehet fel is toltam egyből..A kártyacsere nálam szerencsére nem jár garvesztéssel, mert a billentyűzet alatti egyik csavaron volt csak matrica, amit ép állapotban könnyedén le tudtam szedni. Nem is raktam vissza, hanem csak egy másik matrica hordozójára, úgyhogy csak ha vissza kell vinni valamiért, csak akkor kerül vissza rá! A kártyát pedig minden látható nyom nélkül lehet cserélni, csak átrakni a foglalatban, meg átpattintani az antenna csatikat..

ION: Én ugye nem a gyárilag hozzá adott oprendszert használom, mert a 1015-höz a 1215-tel ellentétben csak startert adtak, ami nem is tudja az optimust kezelni. Nálam először fel kellett rakni a GMA3150 driver telepítőjét az intel honlapjáról, majd az asus honlapjáról az ion-ét. Ezután az asus honlapjáról még a "GraphicsSwitch" szoftvert és miután azzal átkapcsoltam utána látta az ION kártyát, azután települt csak az NVIDIA Optimus.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest