- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
montero7
csendes tag
hát nemtom, szoktak viccesek lenni ezek a tesztek, talán túl alaposak...
én többnyire szemben ülök a saját netbookommal, szóval kb pont leszarom azt, hogy mennyi a betekintése oldalról vagy felülről, sőt, én jobban szeretem ha a mellettem ülőnek fingja sincs mit csinálok rajta

azt nem néztem , hány cellás akksival adják, de hülye fényviszonyok között is megoldható szerintem ha maxra húzod a kijelző világítását, hogy lásd amit akarsz.. ez persze falja az akkut, úgyh limitálva van a használhatóság. Nekem nem volt még ilyen gondom ( koppkopp ), sőt, ahogy láttam, matt kijelzős, ami nálam még1 plusszpont.
De ha van rá mód, keress egy helyet ahol ki van rakva, és ott össze tudod fogdosni, meg megnézni.. én is így választottam az enyémet

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest