- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
montero7
üzenetére
Szia,
nos én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz. Nekem is van egy 1005HA-m és nekem is a matt, BT nélküli van. Szerintem nagyon jó kis gép.
Én a photoshopra térnék ki, én is használgatom hébe-hóba persze nem olyan szinten mint te, de elfut rajta. Max a memóriát ajánlatos kicserélni benne 2GBra, csúnya is lenne ha 1,6GHz és 2GBram nem lenne elég az alap dolgokhoz. Amit talán zavaró lesz az a kicsi képméret a PSban. Maga az a rész ahol megjeleníti az adott képet, a sok menütől meg gomboktól. Szóval talán azért kellemetlenebb a kicsin a PS használata.Más: alapból van rajta egy progi amivel a proci sebességét szabályozhatod. Feljebb irtak már róla, de ha jól emlékszem 900MHz, 1,5GHz és SuperH pedig 1,7GHz körül van. Igazból ezek az akku időnél számítanak.
Én nagyon ajánlom neked ezt a kis gépet. Én nem bántam meg és a barátnőmnek is vettem egyet ...
De ha őszinte akarok lenni akkor azt mondhatnám, hogy az Acer Aspire one, EEE Pc és a Wind között nincsen akkor különbség, amit meg kell nézned az hogy neked melyik jön be jobban. Árban hasonlóak tudásba is, szóval az ízlés dönt szerintem. És itt tényleg elfogultak az emberek ...
Ahogyan én is ...
Remélem segítettünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BMW topik
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: MárkaLánc
- iPad topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i5 / 16GB / 512GB SSD / Magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest