- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Segítsetek kérlek mert földhöz vágom azt a qrva gépet.....
Bnőm gépére próbálok xp-t telepíteni pendrive-ról. Este óta szenvedek vele, de nem megy. Kerio linkelt egy megoldást, végig követem, de egy ponton megáll és nem tudom mit csináljak.
Szóval: telepítem a pendrive-ra a cuccost, eee pc-n átállítom a boot device-ot stb. Elindítom, megformázza az xp telepítő az asus winchijét, mondjuk 4 része van, ebből két 8mb-os, azt nem buzeráltam, a maradékra nyomtam fel az xp-t. Telepítő fájlokat másol, gép újraindul, erre:1-4-ig lehet választani, 2 vagy 3 kéne nekem, de erre mindig kiírja: A Windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem található:
(Windows root)/system32/hal.dll.
Telepítse újra a fenti fájlt.Nos megnéztem, rajta van azon a qrva pendrive-on ez a fájl, és már újra nekifogtam, másik telepítő cd-t kicsomagolva usb-re is ugyanez a történet, ugyanezt a fájlt hiányolja.....
Ötletek, vagy csinált valakinek ilyesmiket?
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest