- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
Sziasztok!
Mostmár hogy lassan eltelt elegendő idő a kis notebookok megjelenése óta.
Szerintetek mi most a legjobban ajánlott mini notebook vétel?Néhány fontos szempontot lehet rögzíteni szerintem:
- Intel Atom CPU konfig
- 10" kijelző - azaz normális képfelbontás és láthatóságSzemélyes szempontom még az lenne egyébként, hogy én használat nélkül, akár álló nap is bekapcsolva üzemelném úgy a gépet, hogy pl külföldi internetes rádiót, netalán on-line TV adást 'hallgatnék' róla folyamatosan. Emiatt SSD meghajtósra gondoltam, merthogy az csak nem pörög magába naphosszat..
Egyéb használat kimerülne az átlagos 'irodai felhasználás' mellett mint internetezés, zenehallgatás, szöveg és táblázatszerkesztés, levelezés, kép és e-dokumentumok nézegetése, olvasása..Kérdezném hát ki mit ajánlana..?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 820 G3 Core i7
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -30% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest