Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheWich
csendes tag
Nem akarnak jönni azok a csomagok. Eddig az a kettő jött meg ami befért kb. a postaládába.
Épp ma kérdeztem meg hogy milyen formában fogják küldeni egy újonnan vásárolt/aukción nyert terméke. Ez a válasz jött:
Hello
Thank you we will mark as gift and send in a plastic bag
Yvaine
- tinxi-english
Mert megkérdeztem hogy még nem jelzi hogy feladta volna, pedig 2. napja esedékes lenne. Van-e valami gond és mikor adja fel. Előző üzenetben írta hogy ma adja fel.A kérdés a plastic bag - szemetes zsák küldemények mindenképp postai felvételt igényelnek? vagy bedobhatják akár a ládámba. Ha addig valaki ki nem dobja, vagy meg nem tartja.... korábbi csomagok közt is van amit ilyen formában várok/várnék...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
-
JoolsNOS
veterán
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Erre valaki? Pénzt még mindig nem kaptam meg, pedig "confirmáltam" mindent amit írt. Emalt is katam ahol azt írta menjek a linkre, hogy felvehessem a pénzt, de ha rámegyek, simán a paypal belépüő oldalra visz. Gond lehet az, hogy más email címen van az ebayem és a paypal amivel fizetek?
-
RAiN91
őstag
Én is már 3 hete várok egy csomagot Kínából, tegnap írtam az eladónak, hogy mi a helyzet, azt írta, hogy még várjak, 25-35 munkanap lesz, a megszokottnál 1-2 hétnél tovább tart. Szóval most nem jön össze, amit múltkor írtatok, hogy 1 hét alatt megérkeztek a kínai csomagok.
-
-
Melack
veterán
Refund kérdés: van 2 akksim, amiket rendeltem 23 és 20 napja. Nyomuk semmi, a tracking number sem mutat semmit. Érdemes már most kérni rá vmi "állásfoglalást", hogy lássa ezt vissza fogom kérni, vagy egyelőre hagyjam, és várjak a 30. napig?
-
HXY
addikt
Az egyik kis kínai webshopból még májusban rendeltem egy 8 dolláros építőkockás játékot,
ami nem érkezett meg.
Már rendeltem tőlük régebben többször is, de kb. 20-25 nap körül mindig megjött.
A 40. napon írtam nekik, azt mondták, hogy utánanéznek a postán, és még várjak pár napot.
Ez megismétlődött az 50. és a 60. napon is.
Most a 70. napnál tartunk, és a válaszuk ugyanaz.
Mit tudnék tenni? -
akyyy
senior tag
erre nem kaptam választ de lehet hülyén tettem fel:
mi van akkor ha megrendelem az itthon nem eldönthető értékű árut, megkérem az illetőt hogy íron a számlára jóval kevesebbet, illetve gif-tet, és a vámnál meg észreveszik hogy ez mégse annyi, oké fizetnem kell vámot, meg áfát, de azért hogy kevesebb értékü van a számlán, büntethetnek érte?
-
ThaBoss
senior tag
Sziasztok!
Az elindított aukciókat (villámár nincs) minden kötelezettség és indoklás nélkül bezárhatja a feladó az idő lejárta előtt?
-
randras
veterán
Durva, hogy mik vannak:
"Congratulations, Hungary won the Olympic gold medals. Buyincoins.com is grateful for your support, and here celebrates the victory with you.
Sincerely wish Hungary produce more and more remarkable performances.
Best regards,
BuyinCoins"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
faresz5
aktív tag
válasz
Melack
üzenetére
Már csak azért se dobd ki a csomagolást, mert ha hibás/ lesz akkor csak abban fogadják el a visszaküldést.
100g-olyan 2000-2500Ft-ból jön ki ajánlott levélként feladva,(van tracking is hozzá)(Csomagolást is számod hozzá, mert ha jól becsomagolod, az is simán megvan 100-200g)
-
Melack
veterán
válasz
TheWich
üzenetére
Reményeim szerint mindenről lesz írás, ha párom nem dobja ki persze a csomagolást

Már csak azt nem értem, hogy most miért látok kevesebb infót, mint reggel:
Jul 29, 2012 7:42:00 PM Status:Arrival at inward office of exchange, Location
UDAPEST
Jul 25, 2012 10:41:00 AM Status
eparture from outward office of exchange, Location
EIJING
Jul 20, 2012 5:14:00 AM Status
osting, Location:GUANGDONGEnnyi. Erre vkinek vmi ötlet?
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Mit lehet olyankor tenni, ha Kínából rendeltem egy terméket, de az hibás?
A termék ára 3000 Ft volt.
Írtam az eladónak emailt, aki azt mondta, hogy küldjem vissza neki, és visszautalja termék árát.
-
TheWich
csendes tag
válasz
Melack
üzenetére
Juhuhuuu

Ez a jó hír. Még a héten a kezetekben lesz a termék nagy reménnyel
Miként küldte az eladó? Vagy majd erről úgyis lesz beszámoló
Jött ma boríték nekem is

Igaz még mindig nem az amit a leginkább várok
Ez egy headset volt, a boríték légmentes buborékos, ezen felül a termék még a biztonság kedvéért át volt tekerve még egy buborékos zacskóval
, bélyeg pecsét ilyesmi nincs rajta. Úgyhogy még a feladási időt sem tudom beazonosítani most 
Rendszer szerint 07.13 a feladási dátum.Akkor a 07.12-es terméke(i)m az e heti konténerben sem jöttek!?

-
TESCO-Zsömle
titán
-
vbbb
őstag
Hali!
Valaki más is árulgat eBay-en? Van rendszeres havi költség vagy csak az eladott termékek után kell befizetni? Júliusban nem is adtam el semmit azt most szedtek le megint augusztus elején a PayPal számlámról.

-
Melack
veterán
válasz
randras
üzenetére
Köszi a csodaoldalt: ezt az infót adta ki a tabletre:
2012.07.31 11:25 Budapest 1005, Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure,
2012.07.29 18:44 Budapest 1005, Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs,
2012.07.29 18:42 Budapest 1005, Célországba megérkezett / Arrived in the destination country,
2012.07.26 23:10 CNBJSA(CHINA), Célországba elküldve / Item sent abroad,
2012.07.25 23:11 CNBJSA(CHINA), Célországba elküldve / Item sent abroad,
2012.07.25 13:18 CNBJSA(CHINA), Célországba elküldve / Item sent abroad,
2012.07.25 10:41 CNBJSA(CHINA), Célországba elküldve / Item sent abroad,
2012.07.20 05:14 518103(CHINA), Küldemény felvéve / Item accepted,
2012-07-31 离开进口互换局, 布达佩斯, 匈牙利
2012-07-29 海关, 布达佩斯, 匈牙利
2012-07-29 到达进口互换局, 布达佩斯, 匈牙利
2012-07-25 出口总包直封封发, 北京国际, 匈牙利
2012-07-24 出口总包互封开拆, 北京国际, 匈牙利
2012-07-21 出口总包互封封发, 深圳国际, 匈牙利
2012-07-21 出口总包互封开拆, 深圳国际, 匈牙利
2012-07-20 收寄局收寄, , 匈牙利Ergó ha jól értem, már csak a postát kell várnom?

-
-
-
"Not recognize
Unavailable"
Erdekes egy tracking number ez. Csak tudnam miert van, ha nem lehet trackingelni vele...
-
randras
veterán
-
Sziasztok!
Tracking number-el mit lehet kezdeni? Csak mert egyik rendelt cuccomnal van egy 7 szamjegybol allo tracking number, de rakattintva nem ir semmi informaciot, packagetrackr.com-ba beirva egy teljesen mas csomagot dob ki.

-
bul07
nagyúr
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hát nálam nem ilyen jó a helyzet nagy a szórás, most is van egy 25napos csomagom
Amúgy új taktikával tájékozódok egy telefon akkumulátorral kapcsolatban
Kinéztem az aksit
Majd kimásoltam a nevéből egy fő jellemzőt(mondjuk 1950mAh)
Ekkor léptem az értékelésekhez és ha szerepel a termék is az értékelésnél Ctrl+F keresőbe beillesztve elkezdtem keresni az ere a termékre adott értékeléseket
Ha találtam egyet, a felhasználót új lapon megnyitottam és megnéztem a Location-t(a kép alatt található) és ha magyart találtam írtam neki hogy hogy vált be az adott akkumulátor(ez ma volt választ még nem kaptam) -
Dr. Romano
veterán
Mostanában egész jó tempót tartanak. Általában minden pakkom megjön 15 nap alatt. Nyáron ennyire nagy a pangás?
-
TheWich
csendes tag
válasz
RAiN91
üzenetére
Általában a kezdő összeget ha megadod akkor az is elegendő. Hogyha nincs további résztvevő.
Beállítasz egy maximálist. A között lépcsőzik fel hogyha jönnek további licitálók. Ez az amit nem tudok én sem, hogy mi alapján lépcsőzik az összeg.
Ha nem éri el a te általad beállított max bid-et akkor azon fog elkelni ami épp aktuális. Tehát a példád szerint 50$-ért.(#22134) bul07
Értem, jogos. Erre az újra küldést ne válasszuk, erre nem is gondoltam eddig
Már excel táblázatot kellett csinálnom a rendelésekről, feladásokról, és napokról

-
bul07
nagyúr
válasz
TheWich
üzenetére
Én a 30-dik nap után szoktam nekik írni, van olyan eladó aki még azt kéri hogy várjunk pár napot hátha megjön , ha ezután se jön meg a 37nap körül kérek full Refund-ot tízből kilenc nem szívózik hamar visszatérít
Én a helyedbe újrapostázást nem vállalnék be, főleg Ázsiai országokból nem
Nagyon valószínű hogy ha újraküldené nem férne bele a 45 napba az meg nem jó
Én mindig visszatérítést választom és ha kell megrendelem újra mert akkor előröl indul a 45nap(#22133) RAiN91
Én még nem találkoztam rejtett minimum árral , kezdő ár van és kész(bár attól hogy én nem láttam előfordulhat hogy van)
Két lehetőség van, vagy a minimum összeggel licitálsz rá vagy megadsz egy maximum licitet
Maximum licitnél beírsz egy összeget és a rendszer addig licitál helyetted míg el nem éri azt az összeget, de csak akkor emel az összegen ha más is licitál , és ha nem éri el azt az összeget akkor az ép aktuális licitlépcsőn zárja a licitálást és annyit kell fizetni -
RAiN91
őstag
A minimáláras termékeknél, ahol nincs kiírva, hogy mennyi a minimálár, akkor milyen áron fog elkelni? Példa: a minimálár 50$ (ez ugye rejtett), én nyomok rá 100$-t maximumnak, és én vagyok az egyedüli licitáló. Akkor 50$-ért nyerem meg, vagy 100$-ért?
-
TheWich
csendes tag
válasz
Melack
üzenetére
Wow, jó kis gép

Lehet vele pikcsöröket csinálni. Nekem is kéne már egy új akksi a laptopba, de azok már egy kategóriával magasabban vannak mint amiket eddig rendeltem, árban (20$ felett)
Jelenlegi 4400 mAh teljesítményű, de rendelnék akkor már egy erősebbet 5500 mAh-st(#22129) bul07
Értem én, sőt. Az egyik tag miután érdeklődtem írta a várhtó szállítási napot. És írta hogy 20-28 nap. De ha még semmi nincs a 26. nap után akkor írjak újra neki. Pénzvisszatérítés vagy újra küld egyet.És mi van ha 40. napra jön valami? Szerencsétlen csóka vissza adja a pénzt vagy újra postáz egyet nekem. Közben meg már elindul a következő tehát lemondani sem tudom, hogy sorry...
-
HXY
addikt
Nem Ebay, de külföldről rendelés.
Egy osztrák webshopból akarok rendelni egy USB 3.0 HDD házat.
Itt azt írják, hogy 16.90 EUR.
Erre még jön valami, vagy ez már a végösszeg?
És a futárnak EUR-ban kell fizetni, vagy hogy?
-
m.tomi4
tag
-
TheWich
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Sima mezei levelekben várom, rá is kérdeztem hogy borítékban vagy dobozban vagy egyáltalán miben jön az egyik. Válasz boríték, a leírt módon és idővel... Headset és bringás ketyererék... csak nem kelt lába neki.
(#22124) Bodz
Ez akárhogyis nézem holnapi nappal már 3 hét lesz.
Hosszabb csomagoknál szólok, hogy hibárnáljatok le előre pár napra
(#22125) radi8tor1
Ezaz, Hong Kong -ból, az első csomagom amit megkaptam az 20-án feladott és 26-án kézbevett. Akkor a többi is futhatna már valami hosszabb időt, mert onnan jönének
(#22126) Melack
A tableteket én is várom, virtuálisan
Aksik is bele lesznek?Ráadásul hétvégén még vásároltam +3-at. Összesen így 7/6
-
radi8tor
MODERÁTOR
25-én feladott csomag Hong Kong-ból ma csengetett az ajtón.

-
TheWich
csendes tag
Nekem még mindig nem jött semmi csomag

Pedig már nagyon esedékes az idő 12. és 13.-i feladásokkal.Írtam az eladóknak a következő válaszokat kaptam:
2012-7-13 from Hong Kong, 25-35 dayson 12th,July,via airmail from China Post, it will take 20-28 days
Elvileg egy országból (Kínából) jönne, miért van ennyire eltérő időpont?
Az eBay üzenetkezelőjében van egy olyan oszlop az üzeneteknél hogy Item ends, ez a végső határidőt tartalmazza? Van egy licittel nyert termékem, ott írtam a tagnak a választott szinnel kapcsolatosan ott már eleve ended van ott.
-
TheWich
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Akkor szerencse a szerencsétlenségben. Valószínűleg kevesebben licitálnak rá.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ilyet se pipáltam még...
Tegnap találtam egy árverést, ami érdekelhet, és el is mentettem. Ma rákerestem ugyanazokra a kulcsszavakra, és nem ad találatot. Próbáltam másképp keresni, de úgy se adja a találatot. Kedvencekből elő tudom hívni, és az árverés még él. Ketyeg az óra, lehet licitálni, csak épp nem adja ki az ebay keresője. Elkezdtem tag-ek alapján szűrni, és úgy se adja be. Gyakorlatilag nincs fent az ebay-en, de mégis tudok rá licitálni...
-
kerobi
senior tag
HI!
E-bayen szeretnék eladni. Milyen futárszolgálatot javasoltok külföldre? Hogyan lehet kalkulálni az árat?
Köszi
-
bul07
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
A régi kinézet nekem is jobban tetszet, és szerintem haszálhatób is volt
-
Winner_hun
félisten
Fu de vacak ez az új eBay így első nekifutásra.
-
randras
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Nem igazán, úgy tudom.
Checkout után szokta kiírni, miután kijelölted a címet.. -
Avicularia
veterán
FélOFF
Német amazonról szeretnék rendelni,de miután betettem a cuccot a kosárba.egyből a kreditkártyám számát kéri. Meg tudok róla győződni ,hogy mennyi a szállítási költség, illetve szállítanak egyáltalán ide anélkül hogy megadnám a kártyaszámomat nekik?
-
TheWich
csendes tag
válasz
atleticofan
üzenetére
Detail, help ... valami, valahol biztos leírja, hogy mit kérnek. Esetleg bemásolod ide angolul és fordítják(juk) Neked.
-
atleticofan
csendes tag
És pontosan milyen dokumentumok kellenek? bankkártya elől,hátul? személyi?
-
zoli03
őstag
válasz
atleticofan
üzenetére
Ezt a kártyát letiltottuk PayPalon. Másik kártyát hozzá tudsz adni. Ha még mindig ezt a kártyát akarod használni PayPalon, küldj el néhány dokumentumot.
-
bzsolt99
tag
válasz
atleticofan
üzenetére
A Paypal rendszerében letiltották a kártyát.Másik bankkártyát kérnek vagy pedig el kell küldeni némi dokumentumot gondolom ezt a help megmondja milyen dokumentumokat kell elküldeni.
-
atleticofan
csendes tag
Segítségeteket kérném. Egyik ismerősöm is be szeretne csöpenni a paypal és ebay világában.
Régebben csinált már paypal számlát. De most ez a szöveg fogadta
"We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents."
mit jelent pontosan?
-
zoli03
őstag
-
llaszlo
veterán
válasz
zoli03
üzenetére
A csomagokat, pont hogy nem sima postás szállítja ki. Nagyon le vagy maradva. Legyen szó bármekkora kis vacak csomagról is ha csomagként adod fel nem a mezei postás fogja kiszállítani.
Sőt a postának van futárszolgálata is és azt is ők szállítják. Ugyanaz, mintha futárszolgálattal érkezne. Max ha nem vagy otthon akkor felhívnak, hogy mikor hozzák újra. Amúgy meg otthagynak egy értesítést. -
TheWich
csendes tag
Best offerem még nem volt.
Aukcióban ha jól számolom összesen 5 volt amiben részt vettem. Ebből egyet töröltek. Egyet elvesztettem (mondván hülyék vagytok nem érdemes többet adni érte, megveszed olcsóbban mástól). A többit zártam sikerrel.Bizonyos esetekben nem tudom hogy mi alapján van az auto bid, milyen összeglépcsőkben.
Beállítottam kezdő bidnek a 0,5$ - max bidnek 1,5$. Valakik beszálltak a licitbe. Valaki tett 1,2$ tétet, az auto bid rávágott 1,33$ -at. Kérdezem miért nem 1,21$?
Végül megnyertem 1,33-al .Amúgy tényleg csak pár dolláros NEM MŰSZAKI cikket érdemes aukciókkal vásárolni szerintem. (Oka van, hogy műszaki dolgoktól próbálnak ily módon szabadulni, nem vált be nem fogy a termék, felhalmozódott stb. ...)
-
bul07
nagyúr
válasz
TheWich
üzenetére
Van olyan is hogy más nyerte meg a licitet, de az eladó felajánlja megvételre a legmagasabb ajánlott összegért(saját ajánlatunkra értve)
Én volt hogy tudtam hogy ezt csinálja az eladó így egy bizonyos összegnél nem ajánlottam többet mert tudtam hogy fel fogja ajánlani megvételre , bár ez főleg kis értéknél tapasztaltam
-
TheWich
csendes tag
Az aukciós, licitálós téma látom ma is téma volt itt. Ezért írok pár szót saját tapasztalat szerint.
A licitálási idő nem hosszabbodik meg! A kiírt idő letelte után vége van a licitnek. Ha nem érkezett a kezdő licit összeget megadó személy akkor nem kelt el a termék. Ha többen licitáltak akkor a maximális összeget adó személyé lesz a termék. Ezen kívül van auto licitálás is, itt az általad maximálisan megadandó összeget adhatod meg (amit maximálisan kiadnál a termékéért hogy a tied legyen). Itt jelen esetben pl. beírod, hogy 3$, de a te maximális összeged 30$. És reménykedsz hogy a termék a távollétedben sem haladja meg azt az összeget és lehetőleg el se érje a rá szánt összegedet. Tehát jó eséllyel megnyerheted az aukciót 20$-os téttel mondjuk, miközben éppen más dolgodat teszed.PERSZE AUKCIÓRA ÚGY ÉRDEMES BESZÁLLNI, ÉS MAXIMÁLIS ÖSSZEGET IS BEÁLLÍTANI, HOGYHA MÁR KEZÜNKBEN VAN AZ ÖSSZEG. De jellemzően pár napot várnak az eladók is az aukciók lejárata után a fizetésre.
Azonban tapasztaltam már olyat hogy a licitálási idő még javában folyt volna, de törölte a rendszer az adott termék licitálási módját (bár szerintem az eladó törölte azt).
Ezen kívül van a Best offer mód ha jól írom, itt láthatatlan tétet tehetsz. Jellemzően a teljes ár alatt. Itt nem láthatod más személyek által tett tétet. Itt is az idő letelte után az eladó, a legtöbbet adó személynek adja a termékét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy ezt kulon kerni kell? 

UDAPEST
eparture from outward office of exchange, Location
osting, Location:GUANGDONG

V/