Hirdetés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
Peethy
üzenetére
scenevintageuk pl., persze, csak ha 2789 pozitív elég.

-
Peethy
őstag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy tudtok-e olyan sok pozitívos ebayes kereskedőt, aki ruhákkal foglalkozik? Elsősorban ilyen egyedi, különleges darabok érdekelnének, de legyen olcsó, lehet használt is. A legjobb ingyen postázós lenne, postázási idő nem számít. Fotózni szoktam, és jó lenne szerezni néhány olcsó darabot, ha esetleg tudtok ilyet...

Köszi! -
randras
veterán
-
zoli03
őstag
Ti semleges vagy pozitív értékelést adnátok az eladónak az alábbiak után?
Rendeltem 3 potmétert, a terméklapon rajta van, hogy 3 munkanapon belül feladják (február 7-én kifizettem, egyből vásárlás után). Nem lett bejelölve, hogy feladták. Nem is foglalkoztam vele, előfordult már többször is. Erre jön a levél az eBay-től február 23-án, hogy feladták. Írtam az eladónak, hogy most akkor mi van a 3 nappal. Azt válaszolta, hogy fel lett adva időben, csak később lett bejelölve. Ebben kezdtem kételkedni, mikor nem nagyon akart jönni a csomag. Ma megjött, volt hozzá tracking (amit az eladó nem adott meg). Megnézve a trackinget, látszik, hogy 23-án adta fel.
Nem is lenne semmi baj, ha azt válaszolta volna a levelemre, hogy akármilyen ok miatt nem tudta beszerezni, ezért késett a feladással. De ehelyett csak simán hazudott. -
xSide
őstag
Igen erről van szó, amit vettem 447 ft lenne...
A társított kártyán van 364 ft fedezet és mégsem engedi kifizetni, ezért kérdezem illetve nem látom mint a januári refund esetében az összeg jóváírását paypal számlán a history-ban...
Lehet várni kell pár napot? Nem szeretnék nem fizető lenni
-
xSide
őstag
Szeretném az ebay-en vásárolt cuccom kifizetni, viszont paypal-on megváltoztattam a címem és a kártyám is ehhez adtam hozzá, amiért a paypal levonta ismét az ellenörző összeget...
Mikor utalja (vagy kapom) vissza ezt a terhelést? 7 napom lenne fizetni és nem tudok már utalni a net-es számlámra... -
tomtrial
tag
Kifizettem a terméket ma reggel 8kor. Az eladó kaliforniai lakos, az ebay azt írja hogy 2012.03.12 napján fizettem ki
Milyen érdekes ... -9 óra lenne hozzánk képest ezek szerint? -
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Arról van-e valakinek tapasztalata/infója hogy a csak ameriakai vagy csak UK lakosoknak kínált garanciát betudjuk-e váltani valahogy?
Köszönöm
-
randras
veterán
válasz
bahni1990
üzenetére
Ja, és ha lezavartad a feladást, légyszi jelezz már vissza, hogy milyen súly mellett mennyibe került feladni Hong Kong-ba!
Az aktuális díjszabás szerint nem lesz olcsó, közel a termék árával lesz azonos az összeg, de azért érdekelne a vége!

-
randras
veterán
Csak ő tudja visszavonni/lehetőséget adni, hogy módosítsd, ha jól tudom, de ha pozitívot adtál, és nem fog megjönni, és ezt esetleg ő is tudja, akkor nyilván nem fogja. Írj neki!

tomtrial: Írj neki, persze.
bahni1990: Mi volt megadva garanciális feltételnek? 15 ezres tételnél nem fog vissza utalni csak úgy, szépen vissza kell juttatni hozzá, és majd akkor ha jófej, visszautal, de szerintem küld egy másikat, ami ugyan olyan lesz. Case nem kell, mert hibás, de nem károsított meg, a boltban is ha hibás cuccot veszel, a garanciát érvényesíted, nem feljelented őket. Ezek a mobilok ilyenek...
-
bahni1990
csendes tag
sziasztok vettem hongkongból egy telefont egyik gomb nehezen akar működni, írtam eladónak hogy adja vissza a pénzt az , de azt írta csak akkor adná vissza ha vissza küldeném.
Mi ilyenkor a teendő ha a termék hibás vissza kellene adnia pénzt anélkül hogy visszaküldjem a terméket? köszi
Ilyenkor kellene caset indítani?
nem szeretném bebukni a 15ezer forintot -
tomtrial
tag
Végre sikerült szert tennem egy már rágóta kiszemelt napszevüvegre amit most licit útján nyertem meg. Az eladó ugyan azt írta a közleménybe, hogy nem szállít hozzánk, de én rákérdeztem és 20$ ellenében szállít. Megnyertem a terméket ugyebár de hogyan fizetek??? Rá kell írnom valamit, hogy adjon valamiféle bekérőt vagy mit? Mert most ha kifizetem akkor gondolom nem látszik a 20$ posta mivel ezt Ő nem állította be.
A pay now után bejött egy ilyen opció is: Seller has not provided shipping information. Check the item description or request total from the seller. itt van egy rész ahová nekem kell beírnom egy összeget, akkor gondolom ide beírhatom ...
-
scream
veterán
Sziasztok !
Angliából szeretnék venni valamit eBay-ről, már elfogadtam ,hogy megveszem, rámegyek ,hogy PayPal-os fizetés, bejelentkezek és error fogad : "This transaction cannot be completed..."
Pedig biztosan van pénz rajta ... mondjuk forint és USD-t kér, először át kéne váltani a rajta levő összeget USD-re és utána engedi ? Ha igen azt hol kell illetve egyből átváltja, így este is ?
Illetve ha nem kell átváltani akkor mi a fene baja van ?

-
randras
veterán
Rendeltem egy Zippo gyújtót Szingapúrból, egy gyűjtőtől, lassan másfél hónapja... épp most vágtam be neki a negatívot, mert nem válaszolt a kérdéseimre, despute és resolution center sincsen már... szerintetek létezik, hogy fennakadt a vámon? Szoktak ilyet vámolni?
-
kutga
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megnéztem még lefekvés előtt, vámkezelték, várom hogy hozzák.
-
kutga
félisten
A vamvizsgalat meddig szokott tartani? Szombat ota all vam elott a termekem, nem vamkoteles, mindossze 7k volt, szerdaig jo lenne ha megjonne.
-
mexel
veterán
ebay-on tévedésből rossz embernek adtam pozitívot. Olyannak akitől még nem jött meg az áru, és ahogy látom nem is fog. A minősítést nem tudom viszavonni?
-
jcvd
tag
válasz
hobbyone
üzenetére
Sziasztok!
Tanács kellene!
Rendeltem két Sandisk SDHC memóriakártyát Németországból egy megbízható eladótól február elején. Fel is adta német postával, azonban az agyamat eldobtam, mikor a követő kód azt mondta, hogy Boszniába küldték. Fel is vettem az eladóval meg a német postával a kapcsolatot, és most azt lehet tudni, hogy a német posta hibázott és rossz helyre küldték. Nagyon fontos lett volna a memóriakártya az új kamerámhoz tesztekre, így már majd felrobbanok, mert egy hónapja semmi hír. Írtam az eladónak ebayen, hogy adja vissza a pénzemet, de azt a választ adta, hogy sorry, de nem én hibáztam. Azt is hallottam viszont, hogy Bosznia egy fekete luk, és hogy ez a csomag már nem lesz meg az életben.
Na ilyenkor mi van? Én nem nyugszom bele hogy elbuktam 30 ezer forintot, direkt azért rendelek ebayen keresztül, mert az állítólag véd engem.
Hallottam, hogy lehet ügyeket nyitni ebayen, amit kivizsgálnak. Érdemes egy ilyet indítanom?
Várom tanácsaitokat, nagyon fontos!
-
zs2994
tag
hello ! sikeres(elso!
eladasom volt --->> a paypalomra meg is erkezett az osszeg !
segitene nekem valaki hog 175usd beerkezonel miert 8,88 usd fee-t szamolt a PP. !??
a tarifa tabla szerint kevesebbet kellett volna levonnia .. vagy valamit nem vettem figyelembe? vagy rosszul ertelmezem?....nemtom lenyeges e ebay.com - on vagyok 155usd volt a termek licittel +20 a szallitas ! a vevo maldiv szigeteki !
(tudom van kulon pp forum de nem igazan aktiv)
-
tomtrial
tag
Miért van az, hogy felrakok egy terméket eladásra és csak 10 napig tudom árulni? Lehet kevés értékelésem van és ezt is nézi? (5db)
-
kutga
félisten
Tegnap végre megérkezett a csomagom Hongkongból, most annyit ír hogy vám elé van állítva. Remélem hamar lezavarják és még a hosszú hétvége előtt megkapom.
-
DemonDani
addikt
Valami jó ár/érték arányú külső akkut tudnátok ajánlani okosteló mellé?
tudom hogy nem itt lenne a helye, de nem nagyon van neki
-
nagybohoc
újonc
Sziasztok! Új vagyok ebben a játékban, és hát.. sikerült elakadnom.
Van egy vásárlásom, amit az eladó 1 hét után sem adott fel. Hol kell kapcsolatba lépni az eladóval az adott termékkel kapcsolatban, és megkérdezni hogy mikor küldi a megvásárolt árut.
Szerintetek egyből refundot kellene kérnem amiért eddig nem adta postára? -
MarcZ
senior tag
Valaki, aki már elég sok dolgot adott el eBay-en keresztül, legyen olyan szíves írni nekem egy PÜ-t! Szeretnék kérdezni pár dolgot, de nem igazán szeretném itt feltenni a kérdéseket, mert félek, hogy túl sok lesz az OFF, vagy hosszúra nyúlik! Köszönöm előre is.
-
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek!
Postázási ügyben kérném a tapasztaltabb külföldről vásárlókat.
Kaptam egy csomagszámot a feladótól és a Singaporepost oldalán beirva a követésnél ezt adja ki:REGISTERED ARTICLE STATUS
Posting date:-
Status Date: 10-03-2012
Status Description : INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)Ez mit jelent pontosan?
Valami olyasmit hogy az árut az ealdó már elhelyezte náluk,csak ők még nem inditották útjára? -
sopetya
újonc
válasz
Tomate
üzenetére
Köszi a választ,de volt már rá precedens,hogy két hét is volt,de most már lassan 3 hét felé közelítünk,és semmi.Azt mondja az eladó,hogy Európában még soha nem veszett el csomag,amit ő postázott,legalábbis ez az ő tapasztalata.
Hát remélem,hogy csak azért csúszik,mert a vám irodában felhalmozódtak a csomagok,és idő kell,amire sorra kerülök.Mindegy azért holnap már rájuk telefonálok. -
Tomate
veterán
válasz
pumatom
üzenetére
Mihez képest olcsó? A 2-eshez vagy a 16-oshoz? Ez arra jó, hogy megrendeled drágábban mint egy 2gb-osat abban reménykedsz, hogy 16-osat kapsz, de 2eset fogsz az eladó meg kaszál és Ő le is írta mit ad el. Ráadásul a Kínából rendelt memóriakártyák túlnyomó része fake, gagyi, használhatatlan. Szóval baj van velük.
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mit jelent egy olyan sd kártya, ami 2gb-os kapacitású, de mondjuk 16gb-ot mutat a gépben?
Találtam most egy ilyet dhgate-n, és olcsó is meg minden, de nem értem ez mire jó?
-
zs2994
tag
sziasztok ...
eladtam egy terméket a vevő nem fizet a kérdésemre nem is válaszol .(4napja)
(első eladásom lett volna)
az ebay "számlán" már ott várakozik a 9%-os jutalék összege...mivel ugye automata valamikor le is vonja paypalon keresztül , vagy csak a sikeres értékelés után ?
a nyertesre ilyenkor el kell indítanom egy " report a problem --> unpaid item " ?
így a jutalékot nem szedi le az ebay?
ezután akár élhetek egy "második vásárló kiválasztásával" ?köszönöm
-
randras
veterán
Helló!
Úgy néz ki, egyre többet járok majd ide.

Szóval, szükségem lenne valami ilyesmire, lehetőleg olcsóbban. Ez egy mobil rack SATA-s notebook vinyóhoz, USB 3 porttal. Namármost a gondom, az istennek sem találok még ehhez hasonló cuccot sem ebay-en, akárhogy keresem. Próbáltam a mobile rack, sata, 2.5, notebook, usb keresőszavak random konbinációjával, de nem igazán találtam semmit.
Egyre többször van, hogy nem találok valami, pedig biztos vagyok benne, hogy van fent ilyen.
Most a másik, hogy HTC HD 7-hez kellene hangerő szabályzó gomb, és egy, azaz 1 darabot találtam, az is refurbished. WTF?

Tudtok segíteni?

-
sopetya
újonc
Én nekem 2012.02.22-én küldtek egy normal regisztrált nyomkövető számmal ellátott csomagot,de azóta sem látom azt,hogy beérkezett volna az országba,csak azt látom,hogy február 24.-én célországba elküldte az Angol posta,ROYAL MAIL postai szolgáltatással.
Létezik olyan,hogy azért nem látom,hogy Magyarországon van-e a csomag,mert a vámhivatalnál,még nem került a kezükbe,és feltegyék a rendszerbe?A rengeteg beérkező csomag közül,még nem jutott sorra az én csomagom?
Én úgy tudom,hogy a ROYAL MAIL postai szolgálat az egyik leggyorsabb Európában,ezért is furcsa ez a helyzet most nekem.Lehet,hogy már 2 nap alatt Budapestre érkezett,csak a vámhivatalnál lenne több mint két hete? -
badd
tag
hasznos egy oldal: http://www.dutycalculator.com/
megmondja hogy mennyi pluszra számíthatunk egy külföldi rendelés esetén. -
bul07
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
Ez teljesen korrekt ár, bár olcsóban is meglehetett venni nem is olyan régen 4.99€-ért
És elég sokszor akciózzák is utolsó egy hónapba pl -
hobbyone
aktív tag
Furcsa, hogy elvileg 10 terméket lehet havonta feltenni eladásra kezdő eladóként.
A valóságban ez úgy történik, hogy a 10. felrakott termék után 30 napig nem rakhatsz fel semmit. Tehát hatvan napra jut 10 termék. Érdekes ugye?
A második turnuson vagyok túl: az első körben valóban 10 terméket engedett felrakni, most a második körben már csak nyolcat, és a nyolcadik felrakása után elindult a harminc nap.
Amikor fel akartam tölteni a 9. terméket azt írta, hogy elértem a feltöltési és hírdetés változtatási (!) korlátot, várjak 30 napot.
-
Predator2
addikt
szerintetek ebben mia csapda? lehet valami ilyen olcsó?
mert ha jól számolom ~1800ft szállítással együtt és zsír új -
rontgenes
csendes tag
Sziasztok,
Megtörtént az első eladásom, a pénz paypalra rakták, közben a csomag is megérkezett már egy hete. A Posta nyomon követése szerint kézbesítés megtörtént. A nyugtázása ha nem történik meg a vevő által akkor meddig húzódik ez az ügylet? Mikor tudom használni is az utalt összeget? A státusz(PAYPAL): Shipped, Issue refund-on áll.
Köszi,
-
zs2994
tag
sziasztok
eladtam egy terméket,(első eladás)
de a maldiv szigeteki vevő nem igazán aktivizálja magát a fizetés terén ...
mi ilyenkor a teendő? ..van második lehetőség úgy látom--> simán felajánlhatom az alatta licitálónak .?
a első számú vevővel mi a teendőm csak értékelés ? . vagy törölni kell az adásvételt valahogy .. (mintha valami ilyesmit olvastam volna .....)az ebay mikor vonja le a maga jutalékát.. ? ezt automatikusan teszi vagy kapok értesítést -el kell fogadnom ? (az aukció indításakor bekérték a paypal adatokat)
köszönöm a segítséget....
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
tomtrial
tag
Na erről lenne szó. Hogy is működik ez akkor?

-
tomtrial
tag
Valaki eltudja nekem magyarázni az auctionsniper működését és hogy mire is jó ez? Beregisztráltam amúgy de nem merem még használni

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Február 9-e óta 2 csomagom nem jött még meg.
Persze a 2 legdrágább csomag nincs meg.
Nagyon nem jönnek a cuccok, ezen a héten semmi nem jött. Összesen 12 csomagot várok ismét. 25-e az utolsó feladás.Van amit 23-án postáztak, megkaptam 29-én, eddig ez rekord.
-
bul07
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Akkor írd meg neki hogy nem jött meg és full refundot kérsz , de mivel neked szükséged van ere a dologra újra meg is veszed majd tőle , nem igen szoktak szívódni levélváltásra érkezni szokott a refund
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Milyen érdekes ... -9 óra lenne hozzánk képest ezek szerint?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
V/