Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• november

tag

válasz Viktor77 #5 üzenetére

sajnos ez sem segített ugyan azt a hibár írta ki.

Amugy a system particiot a számitogép nem írja ki, csak a particionáló programok!

Lehet h tényleg az a baja h sok partició van. De akkor melyiket egyesítsem? nem akarom elronrani sem a winyot, sem az op rendszert.

HA VAN MÉG VALAKINEK ÖTLETE ÍRJA MEG!

Amugy köszönöm h probáltál segíteni.....

• november

tag

Helló!

nagy gondom lenne ugy hogy aki tud kérem segítsen!

van egy hp dv6-os laptopom elöre teelpített windows 7 premium 64 bites kiadás.
    És 4 particiom:
    1. System 200 MB NTFS
    2. C 445 GB NTFS
    3. D: Recovery 20 GB NTFS
    4. E. 100 MB FAT32

Na. És szeretném a C meghajtott felosztani egy 250 gigás és egy 200 gigás. particiora...nyilvánvaló h a nagyobbik lenne a 250..de és itt jön a fekete leves.. a program nem engedi...ugyanis a legujabb 6.5.2-es Home verziot használom ami ugye müködik win 7 64 biten is. de semmi. mert az van hogy fogom..rákattintok h C/resize/ott leválasztom a 200 gigát..kiírja h unallocated 200 giga..és ezután kellene rákattintani a creatre és nem is elérhető az ikon.egyzerüen nem jövök rá h mi a baja...

megprobáltam felrakni egy másik particionáló progit a Partition Wizard-ot..de azzal se müködik. de az viszont legalább kiírja ezt miután rákattintok a creatre: PartitionWizard cannot create a partiton at here. There are no free MBR slots on the disk.

Utánéztem az MBR-nek. de nm tudom h mit lehetne tenni.

Ha valaki tudja h mi a megoldás ne tartsa magában.. Fontos lenne!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés