Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

veterán

Tyű Jules!
    Hát ez nem sokon múlott! Kaptam majd 1 percet, 1:02 előnyből 4 mp maradt...
    Nem ez volt életem futama, volt legalább 3 totál erdőbe gombászás, de a videón láttam, Nálad is akadt ez az- meg lyukadt is hűtő a végére, tehát szavam nem lehet.

Ugye rossz setuppal kezdtem anno, illetve ami vicces, hogy még a shake videódon néztem, hogy csomó helyen 5 végén forogsz. Na ebből nekem valamiért az ragadt be, hogy nincs 6 fokozat ebbe a szöcskébe :D

Aztán leszedtem egy setupot, megnéztem önállóan még ezt a 31 km szakaszt valamikor 3 napja, de már a shake-en sikerült összeszedni 1:30 büntit, illetve az éles versenybe kb 4 percig jutottam és ott már olyan törések jöttek amik miatt a reflektor leszakadt így hagytam a fenébe szarul voltam még.

Ma megcsináltam a B-t lefutottam az s1-2-t illetve az új setupba nyújtottam a fokozatokon, hogy az 5 ne pörögjön már le (igen a menüben nyújtottam a 6. fokozatot is, és nem tűnt fel, hogy van).
    Valamikor a B s2 felénél elváltottam magam, és nézem, jé, hello, had mutatkozzam be, kedves 6. fokozat, nem találkoztunk még...

Anyám... Na innentől a nagy egyenes részeken tudtam 140 fölött is haladni!

Úgy gondoltam fáradok nézzük az éles Fun s6-ot. Ezt még B fun s2 végefelé agyaltam ki, de nem értettem, hisz most raktam össze a b fun-t 2 s-enként long-al, hogy akarok én az élesbe setupot cserélni, s6-ra, ha s5 a szerviz?

Hát úgy, hogy elbasztam, (előbb írtam is) mert az élesben s6 előtt van kávészünet.

Na ott betöltöttem az új setupot, és emeltem maxra a hasam, (kb 22 ről 40) hogy biztos ne akadjon be. Ez rossz döntés volt és megjegyzem, de menjünk sorba.

A 2-3 nappal ezelőtti s6 próbából annyi megmaradt, hogy az elején van egy tempós rész utáni balos ami mögött szakadék és ott nem kéne...
    Na ott estem le először, és ezt követte még 2. Mentségemre, mindegyikből vissza tudtam jönni magam az útra, kivéve az utolsót, ahol felült a kocsi alja, onnan van a +5 sec.
    És ami a tanulság, jó dolog a hasmagasság havon, de van egy határa.
    Az s1-5 alatt a rossz setup minimális hasa azt okozta, hogy minden eltéved hógolyó, és nagyobb fagyott jávorszarvas szar is megdobta az autót.
    Na a túl nagynak meg az a hátránya, hogy az út széli hótúrásra sikerül instant fel is mászni és onnan nem az út felé, hanem sajnos azon túlra repülni néha (3x).

Mindegy egy szavam nem lehet, Jules-t sikerült visszatartani, 1:02 "elég volt" hát valamire büszkének kell lenni...

A B fun-t befejezem a napokban, ha van igény törlöm és megcsinálom újra jó szervizleosztással! Amúgy 2 nappal az éles fun után van vége, hogy aki oda későn ébred ne kelljen rögtön nekimenni.
    Bár ha lesz VB akkor gondolom irreleváns (bár nekem ez a havi szöcske kergetés továbbra is bejön).

Új hozzászólás Aktív témák