Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Oldman2 #8187 üzenetére
Itt meg a Voyage User Manual -ja.
A képernyő felbontása elvileg 1440 x 1080 pixel (300 ppi)
[ Szerkesztve ]
-
válasz Pierre75 #8200 üzenetére
Ami nekem "nagyon tetszett" a videóban, az, amikor a világítás csúszkát a pasi le/fel rángatja, de olyan gyorsan hogy a készülék még reagálni sem tud rá.
A hátlap "jesszus", az oldalon lévő lapozógombok meg tényleg olyanok mint a Nook gombjai (vagy csak én látom olyannak)?
-
-
-
-
-
-
-
Van-e itt olyan, aki Android alatt használja a Moon+ Reader Book reader alkalmazást?
Kipróbáltam több hasonlót, eddig ez jött be legjobban, de van vele 1-2 érdekes problémám, erre szeretnék rákérdezni...
[ Szerkesztve ]
-
Ennyi pénzért itt is érdekes lehet ez az akció: Nexus 7 (2012) akciós áron!
Nexus 7 - 8 GB ~22.000 HUF, amelyhez ajándék színes Travel Cover is jár,
Nexus 7 - 16 GB ~25.000 HUF,+4.000 szállítás, 90 nap garanciával.
-
-
-
válasz likeaRAINBOW #8724 üzenetére
Szerintem amiket ajánlott kerülni, azok a TFT/LCD kijelzős, igen olcsó Ebook Readerként reklámozott, valójában igen gyenge Tabletek...
-
-
-
Ha esetleg valakit érdekel ilyen kütyü (PocketBook Mini 515), van lehetőségem ilyet vásárolni...
-
válasz krisztianAMG #8857 üzenetére
Szerintem cseppet sem zavaróak, mivel csak a főmenü alsó részén és a képernyővédőn jelennek meg, olvasás közben sehol semmi ilyesmi "zavaró" elem.
-
-
-
válasz gabeunit #8874 üzenetére
Ezt értem, de sajnos nem tudom hogy létező Amazon fiók nélkül hogyan zajlik le egy Kindle regisztrációja...
Hátha más tud segíteni ebben.
Egy biztos, kell lennie egy Amazon fiókodnak egy adott emailcím/jelszó párossal, amivel be tudsz lépni az Amazon fiókodba és ott férsz hozzá az ehhez a fiókhoz regisztrált KIndle készülékek beállításaihoz.
-
-
-
-
-
-
CSS "varázslás" ügyben tudna-e nekem valaki segíteni?
Sigil alatt dolgozok, és az lenne a kérdésem, hogy CSS-ből létre tudok-e hozni olyan stílust, aminek az első és az utolsó sora fix, előre meghatározott?
Valamint tudok-e olyan stílust definiálni, aminek a jobb oldala is bentebb van a kijelző szélétől? A bal szélét be tudom tolni, de jobb oldalit is kellene.
-
-
-
válasz csgabee #10034 üzenetére
Bocsi, de olyan nincs a Kindle esetében, hogy "a magyar nyelv is rátehető...".
A gyári firmware nem tud magyarul, ha ez az igény akkor a Duokan jöhetne szóba, de az meg az újabb firmware verziókkal nem megy.
Mindemellett a Kindle (mint minden más Ebook olvasó), a (hibátlan) magyar nyelvű könyveket normális magyar karakterekkel fogja megjeleníteni.
-
-
-
A tapasztalhatóan egyre szaporodó új Ebook Reader vásárlók előzetes tájékoztatása érdekében jelzem, hogy a megszaporodott PDF formátumú dokumentációk olvasási igénye kapcsán nemrég váltottam KIndle Paperwhite 2-ről egy iPad Mini 1 32GB-os verzióra.
A Tablet összesen 45e HUF-ba került és roppant elégedett vagyok vele, PDF-re is tökéletes Ebook olvasóként olyan mint a villám!
Persze a kijelző nem E-Ink, de valamit valamiért.
-
-
válasz #72797440 #10967 üzenetére
Természetesen, minden szóba bekerülnek a feltételes elválasztások. Elválasztásnak az olvasón, "csak sorok" végén kellene történnie. Milyen olvasón van ez a probléma?
"Sorvég" szó szerint nem értelmezhető, aze gy sorban megjelenő szavak mennyisége a karakter típusa és mérete alapján dinamikusan változik a megjelenítő eszközön.
-
-
válasz Damateo #11268 üzenetére
Részletesebb infók a PDF formátumról itt olvashatóak.
Az ott leírtak bármely 6"-os olvasóra igazak.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
válasz lazlogogola #11823 üzenetére
A Kindle topikban olvasgass, min. 2 naponta felmerül ez a téma...
-
válasz CoolBoy323 #11872 üzenetére
Dugjátok fel töltőre, lehet csak csak "túlzottan lemerült".
-
-
-
-
-
-
Nos, megvan az új irányzat: "Tableten nem jo pdf-et olvasgatni, ahoz ebook readert kell venni..."
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest