Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rossi
addikt
Lassan végigérek a játékon, a grafika kapcsán felülbíráltam a véleményemet.
Valóban nagyon szép, részletes, néha a fények egész megdöbbentőek (pl. alagútban az autó UV fényszórója), nyilván a dinamikus árnyékok is.
Távolabbra nézve továbbra is csúnyácska nekem, akár csak magasabbról lenézve egy búzaföldre, de nyilván vannak korlátai a motornak.
Attól viszont tartok, hogy nem fogom végigtolni a szopatás faktor miatt, most pl. a Beast-et próbálom nevelni a barlangban, 3 db bandage-zsal...
Nem tudom lesz-e idegzetem a Baron-hoz...
-
Rossi
addikt
válasz
Atilla001
üzenetére
Nem mondom, közelre nézve nagyon szép a grafika, de ha háztetőről távolabbra néznél, ott már látványos a grafikai korlát.
Egyébként kezd beszippantani.
Éjszaka annyira sem lehet menni, mint a második részben?
Ott ha nem mentél le utcaszintre, akkor igazából el lehetett mászkálni.A mentési rendszer viszont katasztrofális, azt hittem, hogy mission progress triggereli, és kiléptem, aztán buktam kb. 20 percnyi progress-t...
-
Rossi
addikt
Megvettem, elkezdtem, de egyelőre nem érzem azt, amit a korábbi részeknél.
A grafika kicsit csalódás, látszik, hogy többet nem nagyon tudtak kihozni belőle, de az animációk szépek.
Ez a mentési rendszer kicsit dühítő, de ha jól értem, akkor a safe house-ban való alvás fixen triggerel egy mentést.
Remélem...
Még nagyon az elején vagyok, nem jutottam el a Town Hall-hoz sem.
Legmagasabb nehézségen kezdtem, de aztán az első Chimaera-nál lejjebb kellett raknom...
-
Rossi
addikt
Zombikillerek, szevasztok!
Ez a hivatalos topic?
Csak mert nem pörög annyira.Mivel bekreptált az XSX-em tápja, tervezek venni egy PS5 Pro-t, és az első cím a The Beast lenne.
Imádtam mindegyik részt eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP omen 17-w131ng bontva
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest