Hirdetés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
privateer2
csendes tag
Sziasztok!
Újra telepítettem a gépem, és a DVB Viewer-t is vele együtt. Nem egy mai verzió már az 5.3.2-es de gyakorlatilag tökéletesen működött az Astrometa DVB-C csodatunnerével a Digikábel hálózatán. Minek piszkáljam azt, ami jól működött. Nemde? Viszont az újratelepítés után már akármit is csinálok, nem bírom összehozni a port.hu-s epg lementést az xepg-vel.Ez a link nem akar működni már, hogy nyúlna meg a port.hu fejlesztőjének a nyaka az állandó kókányolásával, variálásával. [xmltv.czo.hu/get/hu/7/]
Ezzel pedig az a bajom van, hogy csak 2 napot szed le, ami meg édes kevés: http://epg.gravi.hu/ [epg.gravi.hu]
Próbáltam a php forráskódot felhasználni amit a készítő volt olyan kedves és publikált. De nem indult el nálam a grabbelése.Próbáltam visszaolvasni a fórumot, de lehet hogy átugrottam valamin, de megköszönöm, ha valaki megdobna egy xepg-vel letölthető epg listával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest