Hirdetés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Elkészült egy javított változat.
Innen letölthető.Kivettem az eredeti címet a leírás elejéből, a \' javítva '-re (az angol címeknél okozott problémát), valamint bekerültek a főszereplők is az <actor> rész alá.
Korábban is csak azért nem csináltam meg ezt az utóbbit, mert a Cobra 11-nél néha még van szöveg a szereplők után is, és ez elbarmolta az egészet. Most megoldottam, viszont így az összes szereplő egyben van, vesszőkkel elválasztva. Hogy hogyan tudnám szétszedni őket egyesével, arra még nem jöttem rá.
Ez a szétszedés még egy későbbi megoldandó feladat, valamint az, hogy a & szöveget kicserélje &-ra (a htmldecodespecialchar nem cseréli ki). Ezt majd lehet, hogy megkérdezem a fórumon, hátha van rá megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs