Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsyGaBiKa
tag
válasz
CsyGaBiKa
üzenetére
Megoldódott, de pontosan nem tudom miért.
Az 1. lehetséges ok, felraktam Assetto Corsat és a DirectX frissítésve lett, (32 /64 bitesek is telepítésre kerültek).A 2., a Shadowplayt is próbáltam megcsinálni mert az se működik, és ott a javaslat az volt, váltsak aero témát a windowsban, így már kiválasztható volt az (asztalkép felvételének engedélyezése) a shadowplayen belül, ami itt a problémát nem szüntette meg, de lehet hogy közben rendbe tett mást máshol, mert most már működök a DVB és 50 fps folyamatosan ha fullscreenbe van ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest