- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa174
lelkes újonc
Üdv! Amiko Impulse T2/C H265 Set Top Boxot vàsàroltam.
Kettő dologban kérnék segítséget:
- a Mindig Tv csatornalistàban tudom beàllitani , hogy csak a szabadon foghatòkat jelenítse meg?
- Média lejàtszàsnàl a feliratok szinét, helyzetét , méretét tudom àllitani?
Előre is kösz -
sasa174
lelkes újonc
válasz
garga pista #19383 üzenetére
Kösz , megnézem
-
sasa174
lelkes újonc
Üdv! Esetleg valaki tud olyan megbízhatò eszközt, ami Dvbt/2 -es tuneres, (mindig tv) rendelkezik Scart csatlakozòval, és a feliratokat is normàlisan kezeli USB lejàtszàsnàl...Létezik valami kombò amely esetleg androidos kodi , vlc aopokkal is engedi a lejàtszàst?
-
sasa174
lelkes újonc
válasz
wassermann #19369 üzenetére
Noname kínàbòl rendelt , kütyü....1 HDMI -s csatlakozòja van, akkor valszeg az kimenet lesz ...nem kisérletezek vele ..... Kösz
-
sasa174
lelkes újonc
Szülők DVBT/2 set-top boxja, ősrégi butatévéhez van Scarton csatlakoztatva...a beépített médialejàtszòja gyalàzat...adott egy MI STICK , amit kapcsolni tudok HDMI-n a boxhoz.
Vajon offline mòdon a sticken csücsülő Kodival vagy VLC-vel , le tudom e jàtszani a boxhoz usb-n csatolt pendrive tartalmakat? -
sasa174
lelkes újonc
Sziasztok!
Sencor sdb 5003 T set top box esetében USB -n , feliratos videófile-ok esetében- rettentő dühítő módon- elveszik a felirat a film 2/3. -nàl vagy az utolsó marad a képernyőn. Próbàltam àtkódolàssal, ujramentéssel , de hosszabb idejű filmeknél mindig ezt csinàlja...(kb egyóràs sorozatepizódoknàl még rendben van) Firmware frissítést kerestem , de sehol nem talàlok az SDB 5003TSe a firmware, 2019_07_04 van a gépen!
Előre is köszönöm, ha valaki tud valami gyógymódot a dologra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Windows 10
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest