- VoLTE/VoWiFi
- iGO Primo
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa174
lelkes újonc
Üdv! Amiko Impulse T2/C H265 Set Top Boxot vàsàroltam.
Kettő dologban kérnék segítséget:
- a Mindig Tv csatornalistàban tudom beàllitani , hogy csak a szabadon foghatòkat jelenítse meg?
- Média lejàtszàsnàl a feliratok szinét, helyzetét , méretét tudom àllitani?
Előre is kösz -
sasa174
lelkes újonc
Üdv! Esetleg valaki tud olyan megbízhatò eszközt, ami Dvbt/2 -es tuneres, (mindig tv) rendelkezik Scart csatlakozòval, és a feliratokat is normàlisan kezeli USB lejàtszàsnàl...Létezik valami kombò amely esetleg androidos kodi , vlc aopokkal is engedi a lejàtszàst?
-
sasa174
lelkes újonc
válasz
wassermann #19369 üzenetére
Noname kínàbòl rendelt , kütyü....1 HDMI -s csatlakozòja van, akkor valszeg az kimenet lesz ...nem kisérletezek vele ..... Kösz
-
sasa174
lelkes újonc
Szülők DVBT/2 set-top boxja, ősrégi butatévéhez van Scarton csatlakoztatva...a beépített médialejàtszòja gyalàzat...adott egy MI STICK , amit kapcsolni tudok HDMI-n a boxhoz.
Vajon offline mòdon a sticken csücsülő Kodival vagy VLC-vel , le tudom e jàtszani a boxhoz usb-n csatolt pendrive tartalmakat? -
sasa174
lelkes újonc
Sziasztok!
Sencor sdb 5003 T set top box esetében USB -n , feliratos videófile-ok esetében- rettentő dühítő módon- elveszik a felirat a film 2/3. -nàl vagy az utolsó marad a képernyőn. Próbàltam àtkódolàssal, ujramentéssel , de hosszabb idejű filmeknél mindig ezt csinàlja...(kb egyóràs sorozatepizódoknàl még rendben van) Firmware frissítést kerestem , de sehol nem talàlok az SDB 5003TSe a firmware, 2019_07_04 van a gépen!
Előre is köszönöm, ha valaki tud valami gyógymódot a dologra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- iGO Primo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest