- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa174
lelkes újonc
Üdv! Amiko Impulse T2/C H265 Set Top Boxot vàsàroltam.
Kettő dologban kérnék segítséget:
- a Mindig Tv csatornalistàban tudom beàllitani , hogy csak a szabadon foghatòkat jelenítse meg?
- Média lejàtszàsnàl a feliratok szinét, helyzetét , méretét tudom àllitani?
Előre is kösz -
sasa174
lelkes újonc
Üdv! Esetleg valaki tud olyan megbízhatò eszközt, ami Dvbt/2 -es tuneres, (mindig tv) rendelkezik Scart csatlakozòval, és a feliratokat is normàlisan kezeli USB lejàtszàsnàl...Létezik valami kombò amely esetleg androidos kodi , vlc aopokkal is engedi a lejàtszàst?
-
sasa174
lelkes újonc
válasz
wassermann #19369 üzenetére
Noname kínàbòl rendelt , kütyü....1 HDMI -s csatlakozòja van, akkor valszeg az kimenet lesz ...nem kisérletezek vele ..... Kösz
-
sasa174
lelkes újonc
Szülők DVBT/2 set-top boxja, ősrégi butatévéhez van Scarton csatlakoztatva...a beépített médialejàtszòja gyalàzat...adott egy MI STICK , amit kapcsolni tudok HDMI-n a boxhoz.
Vajon offline mòdon a sticken csücsülő Kodival vagy VLC-vel , le tudom e jàtszani a boxhoz usb-n csatolt pendrive tartalmakat? -
sasa174
lelkes újonc
Sziasztok!
Sencor sdb 5003 T set top box esetében USB -n , feliratos videófile-ok esetében- rettentő dühítő módon- elveszik a felirat a film 2/3. -nàl vagy az utolsó marad a képernyőn. Próbàltam àtkódolàssal, ujramentéssel , de hosszabb idejű filmeknél mindig ezt csinàlja...(kb egyóràs sorozatepizódoknàl még rendben van) Firmware frissítést kerestem , de sehol nem talàlok az SDB 5003TSe a firmware, 2019_07_04 van a gépen!
Előre is köszönöm, ha valaki tud valami gyógymódot a dologra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest