- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
77chris77
csendes tag
válasz
DarkByte #332 üzenetére
Köszi igyekszem ,de:
Nekem sajnos félig magyar,félig pedig angol ez a ddshow vagymifene.
Úgyhogy nekem kódekek van írva baloldalt.Node sebaj.. viszont H.264/AVC-t nem csak H.264-et találtam csak.Ott be is raktam ezt a "liba" opciót.
A hatás a következő: Szürke kép,néha be-bevillanó jelenetek és mocskosul szaggató hang.Mit tegyek Uram?
Jah.. és nem használok codecpack-ot csak DivX ill. Xvid-et.Nomeg VLC-n játszottam le eddig szinte mindent.
-
77chris77
csendes tag
válasz
DarkByte #330 üzenetére
Te attyavilág!!
Most döbbentem rá hogy én mekkora láma vagyok ebben a témában!!
Segítenél egy picit részletesebben?
Hangot már hallok a MPC-ban ezt az ffdshow-t is feltelepítettem,de igazából annyira nemérem hogy mit kéne beállítanom.
Pl ezt az internal filters dolgot sem találom meg ezt az MPEG Auddio-t sem nagyon.Légyszi szájbarágósan (mint egy hülyegyereknek) írd le,hogy mit is tegyek pontosan!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest