- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Ja: Legális=fizet az ember a szolgáltatónak mint a katonatiszt, de kurvára nem kell a STB, de valahogyan illegálisan megoldható -e, hogy a kötelezően bérelt STB-ban lévő CI kártyát (vagy nem tudom mit, süket vagyok az ügyhöz) megmahinálva, bele lehessen dugni a TV CI slottjába, tehát ne kelljen az a qrva STB doboz?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nem teljesen idevágó a kérdésem, de azért bepróbálkozom.
Adott egy "mostani" TV (DVB-C, MPEG2 - MPEG4, benne CI modul) és adott a Digi előfizetés, melyben a prémium csatornák kódoltak. Ha előfizetek a prémiumokra de nem akarok STB-ot, bármilyen módszerrel megoldható-e, hogy a TV CI-moduljának haszna is legyen? -
VGYke
addikt
válasz
vitemerius #11830 üzenetére
-
VGYke
addikt
Bocs a tolakodásért. Erre senkinek nincs javaslata? Vagy legalább más fórumbeli (cím) kérdezősködés tippje?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Annyi hozzászólás van itt, hogy a fórum kereső sem segít (vagy rosszul keresek).
Röviden: egy PC (win7) USB csatlakozású, Digikábel előfizetésű helyre keresek egy magyar fizetéshez igazodó (ár/értékben jó) PC-be USB csatolású eszközt, minek bemenete a szabványos koax kábel.
Célom: kódolatlan digitálisan sugárzott adások PC-n történé nézése, esetleg rögzítése.... -
VGYke
addikt
Ezen kérdésemre visszatérve, meg vissza olvasva a immár a fórumot, van jelentősége annak, hogy DVB-C (kábel) tuner külső USB, vagy belső PCI-(E) csatoló felületű? Melyiknek mi az előnye, hátránya?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Már most tudom, hogy a fanatikusoktól ki fogok kapni a visszaolvasás hiánya miatt. Bevallom őszintén itt nem olvastam vissza, nagy elnézést ezért.
Kérdésem az, mi olyan jelenlegi DVB-C külső USB-s eszközt tudnátok ajánlani, amivel Win7 PC-n tudnám fogni a Digi csatornáit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest