- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék a routeren (Mi3G Padavan) Tvheadenden át DVB-C-t streamelni. Entware-en keresztül a Tvheadend fent is van, de nem látja a MyGica T230 tunert. A linuxhoz sajnos nem értek, ennyi jelenik meg az eszközről:
usb 1-1: New USB device found, idVendor=0572, idProduct=c68a
usb 1-1: Product: EyeTV Stick
usb 1-1: Manufacturer: Geniatech
usb 1-1: SerialNumber: 161206
SSH-n a dmesg | grep dvb nem hoz semmit. Különböző firmware-ket gugliztam, ezek nem tudom, hogy használhatók lennének-e.
Hogyan tudnék elindulni?
Köszönöm szépen
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
Kódolatlan DVB-C adást streamelnék otthonról a nyaralóba. A nyaralóban a TV-n távkapcsolgatva szeretnék a csatornák közt váltogatni a fotelból, semmiképp sem egy laptop előtt a VLC-ben kattintgatnék
. Megoldható a dolog?
1. Mit használjak szervernek (van egy RPi 3-am, de veszek egyéb eszközt, ha az alkalmasabb) és milyen szoftver fusson rajta?
2. Milyen tunert tudtok ajánlani?
3. A kliens mi legyen? (Android box Kodival?)Nagyon szépen köszönöm
-
Gerasz
aktív tag
válasz
wassermann #12314 üzenetére
Próbálgattam. Panelban lakom, így a lehetőség korlátozott, nincs rálátásom toronyra. Nem szeretném a nappali közepére vagy a fürdőkádba rakni, ezért szeretnék valami izmosabb cumót. Lehet, hogy egy lepkeantenna erősebb lenne?
köszi
-
Gerasz
aktív tag
Üdv!
Tud valaki ajánlani egy jó szobaantennát?
Eddig egy Strong SRT ANT12-t használtam, de nem vagyok vele elégedett. Albertfalván próbálkozom, és nincs közvetlen rálátásom.köszi
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok,
olyan DVB-T olcsó set top boxot keresek, amivel a kódolatlan adásokat tudnám nézni (nem fontos a kártyaolvasó). HDMI-n legyen a kép, és a hangot ki tudjam vezetni aktív hangfalra.Jelenleg is így használok Digin egy dvb-c boxot monitorral és pc-s hangfallal (rca-n keresztül), de havi egy sportesemény az egyébként alacsony díjat sem éri meg
Budapesten, xi. kerben menne ez vmi egyszerű botantennával?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest