- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #11849 üzenetére
bocsanat, lejart az 5 perc. Ezt talaltam, 6£ + 2£PK. Ez megfelelo alany lenne kiserletezgetesre?
-
Balinov
titán
Sziasztok,
lenne egy, amolyan vegyesfelvagott, kerdesem a szakikhoz.
Szeretnek venni egy olcso, megbizhato usb-s DVB-T tunert ebayrol, DX-rol es szeretnem a tanacsaitokat kerni, hogy milyen modelleket ajanlotok, melyek a kerulendoek, ill. milyen chipsetest erdemes nezni.
2 fo felhasznalasi terulet lenne:
Az elso egy win7 x64 alapu desktop (lasd adatlapom). ingyenesen nezheto foldi sugarzasu adokhozA masodik, es igazan ez az, amiert batorkodtam hsz-t irni, a kovetkezo:
Androidos tabletre (Nexus 7) szeretnek DVB-T-t varazsolni microUSB OTG kabel segitsegevel. Androidos programokat talaltam, van koztuk par igeretes, de, amennyiben lehetseges, szeretnek biztosra menni az usb stick kivalasztasanal. A Play-en elerheto EyeTV Micro-hoz hasonlo megoldassal valszeg mukodne, a 3rd party app azert kellene, mert ez valoszinuleg csak a sajat tunerjevel mukodik, csak annak a 63€-s ara kicsit borsos ill. tobb, mint amit a projektre szannek. Szoval ami eddig adott az par app, az N7 ill. az OTG kabel.
Milyen tipusokat ajanlotok? Mivel tablet gondolom valami olyan chipsetes kellene, ami nem tul energiaehes.
Koszi a tippeket
Balinov
-
Balinov
titán
Udv,
elmeleti kerdesem lenne. Adott DVB-C-s merevlemezes STB (tipusa, kapacitas egyenlore ismeretlen).
Az nem tiszta, hogy van-e mod kinyerni pc-re a rogzitett musort (TS, stb. formatunba), adott esetben HD minosegben? Sanda gyanum az lenne, hogy erosen fugg a konkret STB tipusatol
-
Balinov
titán
válasz
Core2duo6600 #4598 üzenetére
persze, miutan a tuner atalakitja az analog jelet digitalissa, hogy megjelenjenek az 1-esek meg a 0-k,nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest