- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Szerkeszteni már nem tudtam az előzőt. Rájöttem miért nem használom ezt soha, egyből ha a csatornára kattintok csak tölt és befagy az egész. Ezt csinálta régebben is amikor "egyszerűbb" tv-néző progit kerestem volna.
-
Steve1207
veterán
Sziasztok!
Valaki Bp-ről nem tudna egy DVB-T csatornalistát exportálni ArcSoft TotalMedia 3.5-ből számomra?
Találtam neten egy októberit az alcor oldalán, viszont az a gyanúm, hogy ez még az átállás előtti.
Alapból nem találok sehogy az új albérletben, win reinstall volt és akkor a régi alapján lehetett mókolni az antennával, hogy hozza őket. Viszont alapból nem látok semmit a mostani kereséssel, mivel elég nehézkes a rálátás.
Szóval akinek pikpak bejönnek a dolgok és van ilyen szoftvere lementené nekem?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3580 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest