- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jomagam76
csendes tag
Üdv újra.Megint segítségre lenne szükségem.A Haupaugge tunerkártyához tartozó távirányítót hogy tudom használni?A Wintv-vel műkszik,de ott nincs se kép se hang azóta se,a Splash Lite-tal meg nem műkszik a távirányító.Na erre mit lehetne kitalálni?
-
jomagam76
csendes tag
Hali mindenki.Nagy az öröm,jó a kép is és a hang is.Letöltöttem ezt a Splash Lite progit,és ezzel minden megy elsőre.Kössz mindenkinek a segítséget,ha valamiben tudok akkor énis segítek akinek kell.
-
jomagam76
csendes tag
-
jomagam76
csendes tag
Üdv mindenki.Új vagyok itt,most olvastam végig kb a felét annak a 7000 hozzászólásnak amit eddig írtatok,van amire találtam választ de van amire nem.Most vettem egy tuner karit és nem nagyon boldogulok vele.A tipusa:Haupaugge WinTV-HVR 3000.Ha valaki ismeri vagy tud róla valamit az segíthetne egy picit.Előre is kössz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest