Új hozzászólás Aktív témák
-
szemarci
csendes tag
válasz
djnice #16641 üzenetére
Köszi djnice!
Kellhet nekem feltétlenül a CI+? Mintha olyat olvastam volna itt, hogy sok kártya csak a cég saját CI+ foglalatával van hitelesítve, anélkül nem megy. Vagy ez bullshit? Ha ilyen nem létezik, akkor lehet, hogy elég lehet a sima kártyabemenet. Ez lejjebbstrófolná az árat? Egyelőre a tévében van a kártya a vidanet által adott foglalatban. -
szemarci
csendes tag
Sziasztok!
Kábeltévés műsort (Sport1 HD) szeretnék felvenni (DVB-C), majd ezt számítógépen is lejátszani, hosszú távra menteni. Az adás győri vidanetes, kódolt. Elsősorban az érdekel, hogy a gyakorlatban működik-e ez, aztán pedig, hogy ezt milyen eszközökkel lehet megvalósítani. Olvastam itt a fórumon kódolásról (gondolom ennek dekódolását a CI+-is kártya végzi), valamint titkosításról is (ennek meglétét hogyan tudom elleőrizni?). Ezek miben korlátozzák a lehetőségeimet? Valamint láttam néhány hozzászólással ezelőtt felsorolva pár, igen borsos árú eszközt. Ezek megoldják a fent említett feladatot? Nem létezik ennél költséghatékonyabb megoldás?
Válaszotokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged