Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
derapo
tag
Akkor sem nyugszom bele!!!

Egy ilyen rohadt gennyes pinaclis szartömlőt. Millió media center progival próbáltam. Hang van kép meg az ablakba..vagy ott se van. már az egész netet ismerem kívülről dvb-t tuner program ügyileg. Esetleg linuxal kéne próbálkoznom.Vagy hipoval,vagy egy kis arzénnal.
Nem lehet az,hogy valamilyen codec köllene neki?
de úgy látom,hogy telepít valamilyen mpeg2 ,h264 izét. A saját szoftjával van kép a hd adásoknál,idegen progival max csak hang van. Vétel az szerintem jó: 92-97%Létezik még valamilyen program,ami "univerzális" dvb-t tuner program?
Sesametv,progdvb,total media, meg ilyeneket próbáltam egyikkel se semmi. A csatornákat mind megtalálja de kép meg sehun.
Az analóg csatornák mennek de az meg kit érdekelnek?
Ha van valakinek még ötlete szivesen várom

-
derapo
tag
válasz
premete
üzenetére
Ez rajta van a gyári lemezen is. ...már késő
visszaraktam xp-tnem tudtok véletlenül egy olyan dvb-t progit ami kezeli rendesen a pina..izét is?
Azt nem hiszem el. a saját tvcentere,csak a hd csatikat mutatja miközben a csatorna lista beállításoknál vagyok..de csak azokat.ha elindítom a tv centert akkor az azt mondja nincsen hardver vagy csatona..és egy tv-t sem mutat,csak analógot.
-
derapo
tag
Köszönöm a segítségeteket.
Most felraktam a win7-et és nem talált hozzá drivert,pedig direkt a mediacenter miatt raktam fel ezt az ablak 7-est.
kipróbálom az ajánlott alternatívát..megírom sikerált-e

-
derapo
tag
Sziasztok!
Fogom magam és megőrülök.
Van egy retkes pinnacle 320e usb-s tv tunerem. Dvb-t és analog egyben.Az a bajom,hogy a hozzáadott pctv center nevezetű retek,csak a hd adásokat mutogatja és az analog csatornákat. Van-é valakinek ötlete,hogy milyen progit kéne használnom vagy mit csináljak?? Komolyan mondom senki ne vegyen pinnacle fost.Volt már PCI-os kártyám is és azzal is csak szívtam.
Segítsen valaki..köszi

-
derapo
tag
Hali!
Valaki tudna nekem segíteni? Kaptam kölcsön egy Pinnacle 320e vevőt,de semmilyen lemezt nem adtak.A drivert már megtaláltam,de nem találok hozzá szoftvert amivel lehet keresni tv adásokat( tuner vagy mi nyest )Valaki tud ilyen progit mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Raspberry Pi
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Garmin epix gen 2 51mm használt eladó. (Védőüveggel ellátott)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi.

visszaraktam xp-t
wassermann