- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanesz005
csendes tag
Sziasztok, a tunerrel kapcsolatban az lett a megoldás, hogy leszedtem a laptopról az Ubuntu servert (16.04) és felraktam helyette a Libreelec-et. Ezen a rendszeren flottul mennek a HD műsorok is. Erre van valakinek egyébként vmi magyarázata? Köszönöm az eddigi segítséget.
-
hanesz005
csendes tag
válasz
Hieronymus #18574 üzenetére
Köszönöm a választ! A kábelek végén kompressziós csatlakozók vannak. A jeleket digitális műszerrel mértem meg. Ennek ellenére megfogadom a tanácsod és kicserélem oket, hátha. Egyébként próbáltam már más antenna forrásból és egy dvbsky 960 ci usb illetve egy dvb-t tunerrel is és ugyanaz a helyzet. 3 különböző gépen is illetve egy raspberry-n is. SD adás jó, HD tele hibával. Az viszont érdekes, hogy a beépített tuneres amlogic eszközön (ahol minden jól működik) jobb a vételi minőség. Tehát a Tuner érzékenységben lehet vmi, csak az a fura, hogy több különböző usb-s eszközzel is ugyanaz a helyzet.
-
hanesz005
csendes tag
Sziasztok!
Van egy bosszantó gondom Ubuntu 16.04-es szerveremen Tvheadend + 1 db Tevii s660 USB tunerrel. Az SD adások szépen mennek, de a HD-nál állandóan "Continuity counter error"-t dob ki kb 20 másodpercenként. Van egy bépített dvb tuneres lejátszóm coreelec rendszerrel (ugyanúgy tvheadend backend, műsor jelforrás ugyanaz) és ha onnan streamelek bárhova azzal nincs ilyen gondom. Műhold jelszintek 90% felett, SNR 14-16 db között. Lehet rá megoldás vagy USB tunerrel kár is vesződni és inkább ruházzak be egy pci-s vagy valami sat2ip eszközre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest