- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanesz005
csendes tag
Sziasztok, a tunerrel kapcsolatban az lett a megoldás, hogy leszedtem a laptopról az Ubuntu servert (16.04) és felraktam helyette a Libreelec-et. Ezen a rendszeren flottul mennek a HD műsorok is. Erre van valakinek egyébként vmi magyarázata? Köszönöm az eddigi segítséget.
-
hanesz005
csendes tag
válasz
Hieronymus #18574 üzenetére
Köszönöm a választ! A kábelek végén kompressziós csatlakozók vannak. A jeleket digitális műszerrel mértem meg. Ennek ellenére megfogadom a tanácsod és kicserélem oket, hátha. Egyébként próbáltam már más antenna forrásból és egy dvbsky 960 ci usb illetve egy dvb-t tunerrel is és ugyanaz a helyzet. 3 különböző gépen is illetve egy raspberry-n is. SD adás jó, HD tele hibával. Az viszont érdekes, hogy a beépített tuneres amlogic eszközön (ahol minden jól működik) jobb a vételi minőség. Tehát a Tuner érzékenységben lehet vmi, csak az a fura, hogy több különböző usb-s eszközzel is ugyanaz a helyzet.
-
hanesz005
csendes tag
Sziasztok!
Van egy bosszantó gondom Ubuntu 16.04-es szerveremen Tvheadend + 1 db Tevii s660 USB tunerrel. Az SD adások szépen mennek, de a HD-nál állandóan "Continuity counter error"-t dob ki kb 20 másodpercenként. Van egy bépített dvb tuneres lejátszóm coreelec rendszerrel (ugyanúgy tvheadend backend, műsor jelforrás ugyanaz) és ha onnan streamelek bárhova azzal nincs ilyen gondom. Műhold jelszintek 90% felett, SNR 14-16 db között. Lehet rá megoldás vagy USB tunerrel kár is vesződni és inkább ruházzak be egy pci-s vagy valami sat2ip eszközre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest