- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok. Pinnacle PCTV nano Stick (73e) -m van. Kecskeméten lakom. Van valakinek tapasztalata az eszközzel kapcsolatban? Szobaantennával fogható valami? Vagy csak tetőantennával. (az sajna nincs)
-
rebugra
aktív tag
Mpeg4 -es DVB-T szoftver keresek pc-re tud valaki valamilyet?
-
rebugra
aktív tag
válasz
zhagyma #3468 üzenetére
A képet 578 Mhz és 8 Mhz Bandwitch-en csináltam, de próbáltam más frekvenciát is a link alapján leírt Mhz-ek alapján: Német adótorony DVB-T kiosztás. A csatlakozó nem lötyög, nem mozog, használtan vettem, de azt mondta a csávó, hogy tökéletesen működik (persze elvileg), gyakorlatilag nálam nem megy
-
rebugra
aktív tag
válasz
zhagyma #3462 üzenetére
Sajna még így is semmi, én is az antennára gyanakszom, talán az nem lenne jó? Mert ha a kütyü nem jó akkor fel se ismerné a Vista nem de?? Probáltam vele kimenni a kertbe de semmi...másik dolog: ha ilyen nagy az adó teljesítmény, akkor jönni kéne a jelnek antenna nélkül is nem???
-
rebugra
aktív tag
válasz
zhagyma #3452 üzenetére
jaj bocsi, egészen pontosan egy WinTV Nova T Stick-em van
Rákötöttem egy szoba antennát is, de semmi jel, letöltöttem a legujabb verzióját a WinTV nek (WinTV 7), látja a Stick-et, de csatornát nem talál, kiültem vele a kertbe, de ott se talál semmit.....valami megoldás??
-
rebugra
aktív tag
Ilyenem van, és találtam hozzá jel erősség mérő progit is, ezt adja ki:
Nem tudom ért-e hozzá valaki, de ez mit jelent? Elvileg azt mutatja nincs jel..de miért? Kis antenna is bele van dugva, működni kéne neki. Valami megoldás?
-
rebugra
aktív tag
válasz
Komplikato #50 üzenetére
Van egy Hauppage WinTV Nova-T-m , és nem jön rajta semmi
pedig tudja a DVB-T..mi lehet a hiba? Most épp Németbe vagyok, Münchenbe, és (elvileg) 15 adónak lazán kéne jönnie rajta, de semmi...
Van valami megoldás??
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest