- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekec@
csendes tag
Tudom úgy kell kihúzni belőlem mindent.
Tv mellé, scart csatlakozó, elég a a free csatornák osztrákhoz bőven (kábel tv adott csak az ORF csatornái fizetősek és a 11 adó helyett max 2...), médiaplayer legyen.
Ami van WayteQ HD-90CX ami nem média playeres, távirányító király, menü jó.
Alcor 1200-s jó csak tápot nem ad ki antenna felé, média player nem mai de a célnak megteszi, távirányító frankó, menüje nekem tökéletes.
Strong 8015 tápot tud, média player jó, távirányító csapnivaló,menü hááát nem az igazi.Na ebből kellene összegyúrni valamit. Hálózatos működés perpill nem feltétel de nem hátrány.
Amit mostanában a tetyóban az Bluepanther, kis Alcor, Evolve (?). Esetleg más ötlet?
-
kekec@
csendes tag
Sziasztok!
Milyen normális dvb-t tunert tudtok ajánlani vagy teszteket hol lehet olvasni?
Láttam a aclor meg bluepanthert tapasztalatok róluk? Esetleg más?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest