Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
azbest #12110 üzenetére
Ja értem. Jól van ennyivel is okosabb lettem. Amúgyis "mobil TVként" használom majd szóval nem hinném hogy laptopon néznék digitális kábelt
Arra ott lesz a TV
Amúgy most csak kíváncsiságból rákerestem a DVB-C tunerekre...hát elég húzós áruk van. Mártmint amit laptophoz tudnék használni. Majdnem hogy egy TVt lehet abból venni. -
DaveJr
őstag
válasz
hamyka #12107 üzenetére
Nagyon egyszerűen a TV tuner pont belefér a expresscard foglalatba, nem lóg ki belőle:
Itt persze nincs teljesen betolva a gépbe. De totál egybe simul.
azbest: Igen egy nagyon jó kis igás ló
Szóval simán tudom használni ezt a hármast (tv tuner, smartcard olvasó, homesys) bármelyik magyarországi szolgáltató kártyájával együtt majd a jövőben. -
DaveJr
őstag
válasz
azbest #12103 üzenetére
Köszönöm a választ.
Tudom hogy expresscardos a tv tunerem. De a laptopon van egy PCMCIA is (Lenovo T61p). Így egymás alá mehetne a két cucc.
Szóval akkor a legegyszerűbb ha a homesyst használom és akkor azzal könnyen beállíthatok mindent.
Akkor a smartcard olvasóból mindegy hogy milyen típusút veszek a kódolást majd szoftveresen fogja megoldani. Itt most a különböző kódolásokra gondolok (ha annak hívják) conax, CI+...
-
DaveJr
őstag
Sziasztok!
Kicsit új vagyok a témában. Na jó totál kezdő
Elég sokat fogok utazgatni mostanában úgyh vettem a laptopomhoz egy AverMedia AverTV Hybrid NanoExpress kártyát. WMC-val vagy 28-30 csatornát talált is. Persze a kódoltakkal együtt. Tökeletesen működik minden. Tudom nézni az ingyenes csatornákat.
Ha elő szeretnék fizetni mindigTv extrára akkor azt már kiderítettem hogy szükségem lesz egy CAM modulra. A kérdésem az lenne, hogy azt tudom e használni a laptop PCMCIA csatlakozójában? Vagy van e vmi lehetőség arra hogy nézhessen az előfizetett csatornákat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED TV topic
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged